Ambalare

Dorința și prioritatea noastră în momentul în care trebuie să livrăm o comandă este faptul că produsele noastre trebuie întotdeauna să ajungă la dumneavoastră în siguranță și în stare impecabilă. Foarte important pentru ca totul să meargă excelent, sunt indicațiile clientului nostru, felul în care dorește să arate ambalajul sau dacă produsul va fi un cadou și are nevoie de atenție specială sau un aspect deosebit.

Produsele sunt ambalate în cutii cadou, oferite în mod gratuit din partea noastră sau, dacă doriți ceva mai special, vă rugăm să contactați echipa de suport la numerele de telefon afișate și împreună să alegeți modelul de ambalaj cel mai potrivit. Alegerea altui model de cutie pentru ambalare va fi contra cost. Produsele sunt împachetate în materiale antișoc, pentru a nu se deteriora în timpul transportului.

În cazul în care primiţi produsele în ambalaje deteriorate, vă rugăm să reclamaţi curierului în momentul primirii coletului.

Bijuteriile din argint sunt însoţite de certificate de garanţie şi calitate, împreună cu reguli de întreţinere a acestora. Ceasurile sunt însoțite de certificate de garanţie cu valabilitate doi ani.