Ambalare

Dorința și prioritatea noastră, în momentul în care trebuie să livrăm o comandă, este faptul că produsele noastre trebuie întotdeauna să ajungă la dumneavoastră în siguranță și în stare impecabilă.  Foarte important pentru ca totul să meargă excelent, sunt indicațiile clientului nostru, felul în care dorește să arate ambalajul sau dacă produsul va fi un cadou și are nevoie de atenție specială sau un aspect deosebit.

Produsele sunt ambalate în cutii cadou, oferite în mod gratuit din partea noastră sau, dacă doriți ceva mai special, puteți alege dintr-o altă gamă, alte modele, ceva mai sofisticate, contra cost, din cadrul magazinul nostru online. Produsele urmează să fie introduse în plicuri antișoc, pentru a nu se deteriora în timpul transportului.

În cazul în care primiţi produsele în ambalaje deteriorate, vă rugăm să reclamaţi curierului în momentul primirii coletului.

Bijuteriile sunt însoţite de certificate de garanţie şi calitate, împreună cu reguli de întreţinere a acestora pentru bijuteriile din argint și bijuteriile placate cu aur, la fel și ceasurile sunt însoțite de certificate de garanţie cu valabilitate doi ani.