Beneficiile noastre

 

   Bijuterii unice

Pentru a te face să te simți specială, bijuteriile noastre sunt unicat sau în ediții limitate, cu pietre naturale lucrate manual. De aceea avem pentru tine, doar câte un produs din fiecare model.

   Garanția calității

Produsele noastre sunt însoțite de certificate de garanție și conformitate. Bijuteriile din argint 925 sunt verificate și marcate cu sigla BNR de către personal specializat din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului.

   Cutie cadou gratuită

Produsele comandate sunt livrate în cutii cadou, oferite în mod gratuit la orice comandă, indiferent dacă vrei să oferi produsele cadou sau sunt pentru tine.

    Plăți securizate

Plata online se efectuează prin serviciul securizat MobilPay, prin carduri emise de bănci în sistemul 3D Secure (standard internațional de securitate dezvoltat de Visa - Verified by Visa și MasterCard - Mastercard Secure Code) fără nici un risc din partea ta.  De asemenea poți opta și pentru plata ramburs la primirea produselor.

    Livrare gratuită*

Pentru toate comenzile transportul va fi gratuit, oferta valabila pana la data de 31.08.2017.  Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei, prin intermediul Fan Courier,  în termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii sau, în cazul în care adresa de destinație presupune kilometrii suplimentari, în termen de 48 de ore prin Posta Romana.

    Retur gratuit

Pentru că avem încredere în produsele noastre, dacă nu ești pe deplin mulțumit de produsele comandate, returul este gratuit într-o perioadă  de 30 de zile de la achiziționare.  Banii vor fi returnați imediat după primirea produsului.