Beneficiile noastre

   Bijuterii unice

Pentru că ești specială, bijuteriile noastre sunt unicat sau în ediții limitate, lucrate manual de către artizani thailandezi cu pietre naturale prețioase sau semiprețioase, cristale și perle de cultură.

   Garanția calității

Fiecare bijuterie este însoțită de certificat de garanție și conformitate. Bijuteriile din argint 925 sunt verificate și marcate cu sigla BNR de către personal specializat din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului.

   Cutie cadou gratuită

Produsele comandate sunt livrate în cutii cadou, oferite gratuit la orice comandă, indiferent dacă vrei să oferi produsele cadou sau sunt pentru tine.

    Plăți securizate

Plata online se efectuează prin serviciul securizat MobilPay prin carduri emise de bănci în sistemul 3D Secure (standard internațional de securitate dezvoltat de Visa - Verified by Visa și MasterCard - Mastercard Secure Code) fără nici un risc din partea ta.  De asemenea poți opta și pentru plata ramburs la primirea produselor.

    Livrare gratuită

Transportul este gratuit la orice comandă, indiferent de valoarea ei. Livrarea gratuită se face doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul Fan Courier în termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii sau, în cazul în care adresa de destinație presupune kilometrii suplimentari, în termen de 48 de ore prin Poșta Română.

    Retur gratuit

Dacă nu ești pe deplin mulțumit de produsele comandate sau nu sunt potrivite stilului tău, indiferent de motiv, returul este gratuit în termen de 30 de zile de la achiziționare. Banii vor fi returnați în contul clientului imediat după înregistrarea returului.