Bijuterii alese. Din pasiune pentru frumos!

Sclipitor. Pentru evenimente de neuitat.

Sclipitor. Pentru evenimente de neuitat.

13.06.2017 16:35

                                                                            Să îți fie vara o petrecere continuă!

Petrecerile sunt în toi, weekend-uri pline de evenimente interesante, nunta celei mai bune prietene, petrecerea aniversară, ziua onomastică, botezul micuțului sau coctailuri sofisticate, la toate ai nevoie să strălucești.  Fiindcă ești o fashionistă înnăscută și nu îți place să fii banală, te punem la curent cu noutățile în ceea ce privește accesorizarea ținutelor tale splendide.

La evenimentele importante recente, cum ar fi Festivalul de la Cannes, Premiile Grammy sau Oscar vedetele au fost cu siguranță bijuteriile spectaculoase, cerceii plini de pietre strălucitoare sau colierele maxi.

 

 

                          bijuterii-covorul-rosu-janette          

                                           

Mărimea contează, cel puțin la accesorii, spun designerii, pentru că trebuie să ieși în evidență , așa că, dă o tură prin magazinele preferate și alegi-ți câteva perechi de cercei supradimensionați și de ce nu , cu pietre strălucitoare, două-trei coliere impunătoare și tot atâtea brățări cu care să închei frumos sesiunea de shopping.

cercei-argint-supradimensionati-janette

Cum știm deja că ești pasionată de fashion și tot ce înseamnă asta, ești la curent cu nouățile, și deja știi că vei avea o ținută perfectă dacă accesorizezi cămașa preferată cu o pereche de cercei supradimensionați și cu o brățară asortată, sau rochia delicată cu un colier maxi cu pietre strălucitoare....Inspiră-te din colecția de bijuterii din argint Janette, unde găsești modele care mai de care mai îndrăznețe, unice și cu pietre semiprețioase. Te vor cuceri cu siguranță si mai ales, îți vor pune trăsăturile fine în evidență, ca să nu mai spunem de stilul original cu care îi vei impresiona pe cei din jur.

coliere-supradimensionate-janette

                                                              

colier-supradimensionat-janette

Zâmbește și lasă-te admirată!

Postat în Noutăţi De:
shop manager
Share it:
Comentarii* Câmpuri Obligatorii