Bijuterii alese. Din pasiune pentru frumos!

Alege colierul potrivit în funcție de ținută!

Alege colierul potrivit în funcție de ținută!

10.04.2017 13:08

Cum alegi colierul perfect în funcție de ținută?

 

Iată câteva sfaturi utile pentru a avea o ținută reușită și accesoriile atent alese.

alege-colierul-potrivit

 

Înainte de orice eveniment, ne gândim prima dată cu ce să ne îmbrăcăm, să fie o rochie decoltată, o rochie cu spatele gol, cu umerii goi sau un croi clasic? Apoi, ce culoare ni se potrivește? Să fie negrul clasic, ceva cu paiete sau cristale strălucitoare, o culoare pastel sau o culoare îndrăzneață?Oricare ar fi alegerea ta, în momentul în care te-ai decis la ținută, trecem imediat la alegerea accesoriilor, a pantofilor și al clutch-ului.

Noi vorbim despre accesorii, și anume coliere.

Colierul maxi la baza gâtului plin de pietre strălucitoare, atrage atenția negreșit și pune în evidență personalitatea și caracterul puternic al celei ce îl poartă, face senzație alături de rochiile cu croi elegant, simple, cu decolteu generos, cu gulerul la baza gâtului sau rotund.

Un alt tip de colier maxi, de această dată mai lung, bogat, se potrivește ținutelor ce au gulerul tip bărcuță sau foarte decoltat, rotund.

Colierele ușor alungite, în formă de triunghi se potrivesc perfect ținutelor cu decolteu în formă de inimă sau V.

Colierele multișir completează cu succes ținutele cu guler căzut și nu numai.

Foarte în vogă sunt și colierele tip choker, foarte strânse la baza gâtului, simple, sau decorate cu pietre sau lănțișoare cu pandantive.  Acest tip de colier se potrivește atât ținutelor elegante cât și casual.

                    choker

Fii frumoasă!

 

Postat în Noutăţi De:
shop manager
Share it:
Comentarii* Câmpuri Obligatorii