Bijuterii alese. Din pasiune pentru frumos!

AMINTEȘTE-ȚI LA ÎNCEPUT DE PRIMĂVARĂ

AMINTEȘTE-ȚI LA ÎNCEPUT DE PRIMĂVARĂ

01.03.2017 17:48

Amintește-ți că ești o ființă unică, deosebită, plină de frumuseți. Retrezește această stare și trăiește-o din plin! Și dăruiește și celor din jur din energia ta pozitivă.

Amintește-ți că ești femeie cu puteri desprinse parcă din povești cu zmei și faci mii și milioane de lucruri pe zi. Azi, te răsplătești pentru că ești femeie, mamă, soție, soră, prietenă, OM FRUMOS! Azi, pe lângă toate darurile și atențiile pe care le vei primi, dăruiește-ți și tu o mică bucurie! Apreciază-te! Răsfață-te cu orice te face fericită! Creează și trăiește această clipă!

Amintește-ți că fericirea supremă vine din interior din ceea ce construiești și pictezi în sufletul tău. Pentru că una din legile iubirii spune că până nu înveți să te iubești pe deplin și cu adevărat, nu ai cum să fi iubită de altcineva!

Amintește-ți că cea mai importantă clipă din viața ta este cea pe care o trăiești acum, în momentul acesta! Fii prezentă și recunoscătoare pentru toată bunăstarea pe care o ai, de oamenii dragi care îți sunt alături. Zâmbește, îmbrățișează, declară-ți iubirea, iartă, îndrăgostește-te de orice îți place! TRĂIEȘTE!

Amintește-ți că acum este momentul potrivit pentru  ”acea” schimbare pe care ți-o plănuiești de la începutul anului. Primăvara înseamnă transformare, renaștere, un nou început, speranțe și aripi pentru vise.

bijuterii-argint-pietre-semipretioase

Amintește-ți cât curaj ai! Da, ai curaj muult doar că uneori, ți-e teamă să-l scoți la iveală. Fă lucrurile pe care ți le dorești, mergi în locurile la care visezi, treci tu peste necazul acela care parcă nu mai trece el, scapă de tristeți și amintiri care dor, pornește din nou la drum!  E primăvară! :)

Amintește-ți de soare, de cer, de flori, de cum e să stai în liniște, de plimbare, fă-ți timp pentru tine și umple-l cu toate bunătățile care te fac fericită!

Împletește mărțișor de primăvară oamenilor dragi și dăruiește cu bucurie, gânduri frumoase, prietenie, iubire la început de primăvară. Primul mărțișor să fie pentru tine! :)

Postat în Noutăţi De:
shop manager
Share it:
Comentarii* Câmpuri Obligatorii