Bijuterii alese. Din pasiune pentru frumos!

NUNTA MEAAA! VOI FI MIREASĂ! CE BIJUTERII PENTRU MIRESE ALEG?

NUNTA MEAAA! VOI FI MIREASĂ! CE BIJUTERII PENTRU MIRESE ALEG?

26.05.2017 17:56

Acea zi din viața ta pe care ai visat-o dintotdeauna și ai desenat-o într-un cadru de poveste, merită toată atenția! Cu toate că momentul mariajului iși păstrează în continuare tradiționalismul (ceea ce nu înseamnă a fi demodat:) o dată cu trecerea timpului, totuși, rigiditatea normelor old-fashion a marcat transformări foarte interesante și  cumva, de așteptat, luând în calcul dezvoltarea orizonturilor feminine în prezent. Vestea bună este că nici un fel de practici nu sunt absolut necesare sau obligatorii pentru a asigura nunta perfectă sau momente de vis sau fericirea conjugală :) Nunta voastră ar fi preferabil să se întâmple așa cum vă doriți voi, mirii! Pentru că acea zi este despre și pentru voi!

Fie că alegi să porți rochia albă de prințesă, simbol al purității sau o altă alternativă acesteia: rose-uri nuanțate, argintie, albastru-senin, violet, conceptul rochiei de mireasă are libertatea interpretării mai mult ca oricând! Poți alege o rochie care să exprime cine ești tu, care să reflecte personalitatea ta unică! Așadar rochia de mireasă poate să fie cum vrei tu! Roșie, neagră (cum deja se obișnuiește în alte culturi), verde, turcoaz, scurtă, medie, lungă sau poate nici măcar să nu fie o rochie. Poate să fie și din două piese, tip salopetă fancy sau cu influențe masculine. De fapt, știi ce? Chiar dacă te îmbraci în tricou și jeans în ziua nunții tale, tot mireasă vei fi! Tot fericită la nunta ta! :) La urma urmelor este unul din cele mai importante momente din viața ta! Do it special! Do it your way! 

Acum...ar mai fi o chestie :) Una Importantă! Noi îi spunem elementele surpriză sau detaliile WAW! Despre ce este vorba? Accesorizarea! Da, accesorizarea locației evenimentului, a domnișoarelor și cavalerilor de onoare, a meselor, scaunelor, mâncării, gărduțului, cățelului, ghivecelor de flori, orice altceva mai vrei tu dar în special, accesorizarea TA! Tu ești mireasa și vei străluci indiferent de ținută, decoruri, peisaj, condiții meteorologice, invitați. Însă ca totul să se ridice la înălțimea fericirii care îți radiază pe chip, bijuteriile de mireasă pe care le alegi să contureze chipul tău fericit trebuie să fie pe măsură! Aici nu facem nici un compromis! Bijuteriile tale de mireasă sunt extrem de importante trebuie să strălucească la egalitate cu tine!
Aici este punctul în care, noi specialiștii ne ocupăm să-ți recomandăm cele mai prețioase bijuterii pentru mirese. Fie că alegerea ta înseamnă bijuterii din argint pentru mirese sau accesorii pentru păr dedicate mireselor, regula nr. 1 este ca acestea să STRĂLUCEASCĂ!

Seturile de bijuterii pentru mirese cu cristale strălucitoare au următoarele variante:
- modele feminine cu design bogat, floral sau elemente decorative inspirate din frumusețea naturii. 
- modele puțin mai discrete, undeva spre clasic, cu design simplu, cuminte, cu nemuritorul simbol al picăturii/lacrimă.

    set-mireasa-janette

Brățările și cerceii pentru mireasă, preferați în principal să împodobească ținutele cu decolteul acoperit și cu brațele la vedere, concentrând atenție în partea de sus a chipului, spre trăsăturile feței și coafiurii precum și a mâinilor frumos aranjate. Modelele sunt variate începând cu cele mai minimaliste, discrete și continuând cu modele ample, voluminoase, romantice, de prințesă. Alături de cerceii din argint cu cristale strălucitoare sunt preferați din ce în ce mai mult și cerceii din argint cu pietre mari de sidef, zirconiu, perle care sunt nemuritoare și ele. Perle albe, sau nuanțe nude, ivory, cream, rose sau albastru ciel. Foarte interesante sunt alegerile pentru cercei de mireasă cu pietre colorate de albastru intens regal, curcubeul topazului mistic, cristalele de marcasită în stil vintage. De asemenea, varietatea modelelor: cercei lungi și foarte lungi, scurți, pe lob, candelabru, ciorchine, victorian, foarte delicate și feminine, impresionant de elegante și impunătoare, creează un adevărat spectacol de frumusețe regală. De menționat aici un detaliu și anume faptul că cerceii pentru mirese foarte lungi, candelabru sau ciorchine, bogat decorați cu pietre sau cristale fațetate, colorate sau transparente, crează prin opulența și strălucirea lor o apariție de vis, motiv pentru care sunt recomandați rochiilor cu decolteu amplu și nu necesită combinarea obligatorie cu un colier, în acest caz, purtatea și a unui colier rămânând la preferințele miresei.

bratara-argint-sidef-mireasa-janette

cercei-argint-sidef-mireasa-janette

Accesoriile de mireasă sunt la fel de importante ca și rochia de mireasă sau pot avea un rol și mai important decât aceasta, reușind să facă diferența între o ținută spectaculoasă și o apariție anostă. Optează pentru accesoriile de par, tiarele și diademele care împodobesc aranjamentele hair-stilistice, decorate cu perle, ștrasuri și cristale, lucrate în detaliu cu sclipiri strălucitoare și nuanțe calde, creeate să accentueze frumusețea și unicitatea fiecărei mirese.   

accesoriu-par-mireasa-janette

O să încheiem vărbăria :) pentru că știm ce înseamnă timpul pentru o viitoare miresică :) Te lăsăm să-ți alegi ceea ce-ți place și se asortează cu nunta ta din colecția JANETTE - bijuterii mireasă și te rugăm să ne let us know dacă ai nevoie de orice fel de help! :)

Succes!

P.S. Nu uita, suntem aici ! xx

Postat în Noutăţi De:
JANETTE
Share it:
Comentarii* Câmpuri Obligatorii