Bijuterii alese. Din pasiune pentru frumos!

CUI DEDICĂM BIJUTERIILE ÎNCEPUTULUI DE TOAMNĂ?

CUI DEDICĂM BIJUTERIILE ÎNCEPUTULUI DE TOAMNĂ?

15.09.2016 17:05

 


Pe lângă toate acestea, știți ce mai înseamnă toamna? Toamna înseamnă mulțimile de tineri, elevi și studenți care, la fel, cu mic cu mare, umplu clasele de studiu ale școlilor. Back to school :) Copiii noștri frumoși și talentați, cele mai importante roade ale Pământului, ale noastre. După liniștea de peste vară, reîntâlnesc cu drag zumzetul dimineților cu trotuare aglomerate de școlărei grăbiți care se aseamănă cu niște furnicuțe harnice. Scriem acum cu gândul la ei și cu emoții mii, le ținem pumnii pentru un nou an școlar împodobit cu reușite, descoperiri interesante, voie bună și nu în ultimul rând echipe puternice și frumoase împreună cu mamele și tații.


Începutul de toamnă este despre bogățiile pământului, despre copilăria la bunici, momente romantice în cele mai frumoase culori și nuanțe și despre întreaga colecție de bijuterii din argint cu pietrele semiprețioase ale toamnei: topazopal și safir pe care le dedicăm din tot sufletul, tinerelor școlărițe și mamelor care sunt adevărate eroine din spatele tuturor eforturilor de susținere.


Topazul pentru că: este o piatră a succesului sporind inteligența și potențialul creativ în timp ce eliberează pe cel care îl poartă de stres, depresie, teamă. În India Antică, topazul era considerat una dintre cele mai importante pietre cu proprietăți vindecătoare, regăsindu-se și în Textele Ayurvedice. Piatra de topaz este incoloră sau poate avea una dintre culorile: albastru, maroniu, orange, galben, verde, roz și roz-roșiatic.

 

 

Opalul are o structură foarte interesantă fiind format prin procese hidrotermale, ultima etapă a consolidării magmatice. În Evul Mediu era considerat aducător de mare noroc, deoarece se credea că deține virtuțile tuturor pietrelor prețioase ale căror nuanțe se regăsesc în spectrul de culori ale acelei pietre de opal.

 

 

 Despre safir cunoaștem cu toții că este una dintre deosebitele pietre prețioase foarte apreciate și căutate în zona bijuteriilor, considerată piatră a regalității. Nu la fel de cunoscut este faptul că are o istorie de peste 2500 de ani în Roma antică, Grecia, Egipt și este simbol al înțelepciunii, fiecare culoare a sa având propria semnificație.

 

 

Una mai deosebită ca cealaltă, fiecare purtând farmecul ei și semnificații profunde, vă încurajăm cu tot dragul să le aveți aproape, împodobind bijuteriile pe care le iubiți. Energiile pozitive și strălucirea frumuseții lor sunt calități de neînlocuit care ne fac fiecare zi, fiecare moment mai intense, pline de viață.

Postat în Noutăţi De:
Bijuterii Janette
Share it:
Comentarii* Câmpuri Obligatorii