Bijuterii alese. Din pasiune pentru frumos!

Ce bijuterie îți dăruiești în vacanță?

Ce bijuterie îți dăruiești în vacanță?

25.06.2016 12:24

Răspunsul este: o bijuterie din argint împodobită cu sidef! :)

Iată 9 motive pentru care să alegi bijuteriile cu sidef vara și mai ales în vacanță:

 

1. pentru că este perechea aceea superbă de cercei din argint cu sidef de care te-ai îndrăgostit la prima vedere și pe care nu ai putut să o uiți până acum. Ei bine, este momentul să te cadorisești!

2. pentru că vei arăta pur și simplu răpitor de frumoasă cu pielea bronzată în rochiile tale vaporoase în contrast cu albul-sidefiu al acestei sensibile părticele de scoică de natură organică.

 

 

3. pentru că o bijuterie din argint cu sidef reflectă razele soarelui în nuanțe absolut spectaculose și te fac să simți toate vibrațiile frumoase, calde ale verii.

4. pentru că bijuteriile cu sidef, orice ai alege de la cercei, pandantiv, inel sau un întreg set au un beneficiu practic de mare ajutor: sunt superbe atât pe timpul zilei cât și pe timpul serii la o ieșire nepretențioasă, relaxată sau la un party pe malul mării, extrem de ușor de asortat oricăruit tip de ținută.

5. pentru că bijuteriile cu părticele de sidef sunt atât de naturale, de feminine încât nici o altă bijuterie nu subliniază mai bine trăsăturile tale delicate și senzuale.

 

 

6. pentru că, din vechile credințe, sideful era considerat simbol al nobilimii, aducător de noroc și prosperitate iar ideea unei bijuterii din argint cu sidef cu rol de talisman te va încărca de bună dispoziție și energie.

7. știați că, contrar aspectului său delicat, sideful este un material foarte puternic ? Îți imaginezi ce dar minunat și vintage va deveni în timp o bijuterie din argint cu sidef, o mică comoară din cutiuța de bijuterii pentru fetele sau nepoțelele tale? :)

 

 

8. pentru că bijuteria cu sidef poate fi purtată de oricine neavând recomandări astrologice , însă este dedicată în special semnelor de apă: Rac, Pești, Scorpion, persoane care au nevoie să-și accentueze calitățile inspirate de apă: relaxare, puritate, fluiditate, sensibilitate, pace, liniște.

9.pentru că sideful este un dar al mărilor și transmite un rol protector în timpul călătoriilor pe apă și desigur va avea o influență protectoare și în vacanțele tale care includ elementul apă.

 

 

10. Nu uitați să ne trimiteți și nouă poze cu voi, frumoase, bronzate, împodobite cu bijuteria cu sidef preferată și fericite!

11. Să vă fie vacanțele superbe!

 

Postat în Noutăţi De:
Bijuterii Janette
Share it:
Comentarii* Câmpuri Obligatorii