Bijuterii alese. Din pasiune pentru frumos!

Summer Sale până la 50% reducere! TRANSPORT GRATUIT! Vezi aici

CEASUL de mana. Bijuterie și accesoriu.

CEASUL de mana. Bijuterie și accesoriu.

03.06.2017 12:16

Pentru femei, ceasul de mână poate avea strict însemnătate practică, deservind ca mecanism care cronometrează timpul și ne informează despre acesta sau folosit ca accesoriu care completează o ținută, accentuând anumite caracteristici plăcute.

Doamnelor și domnișoarelor cu funcții pretențioase sau job-uri de tip office le este recomandat ca regulă de stil să își accesorizeze ținuta cu un ceas de mână potrivit stilului vestimentar, evitând astfel folosirea telefonului mobil pentru verificarea orei sau, și mai inadecvat, întrebând, deranjând colegii de nenumărate ori cu întrebarea: ”Cât este ora?” Desigur, această normă de bune maniere se aplică în general și nu doar la locul de muncă. Este mult mai delicată și de bun gust folosirea ceasului de mână în locul telefonului mobil. Varietatea modelelor care cuprind toate stilurile a transformat utilitatea purtării ceasului de mână într-o accesorizare de top alături de cele mai deosebite bijuterii.

Ceasul de mână, atât pentru bărbați cât și pentru femei a suferit atât de multe transformări de-a lungul timpului iar partea care ne place foarte mult este cea a transformării lui în adevărate bijuterii ale zilelor moderne.
Modele simple și elegante pentru ținutele office sau pentru ocaziile speciale, aurii sau argintii, metalice sau variantele fashion auriu-argintiu cu cadran  interior sidefat.

ceas-mana-dama-auriu-janette

Modele moderne cu design animal print în diverse nuanțe pentru ținutele casual, trendy, îndrăznețe.

Unul dintre cele mai importante accesorii în care poate investi un bărbat este ceasul de mână. Iar acesta, ales corect pune în valoare personalitatea și stilul celui care îl poartă.

Modelele sunt la alegere între preferințele clasice cu funcțiile de bază și curea metalică sau din piele și preferințele moderne cu ecran supradimensionat cu numeroase funcții și curea textilă cu inserții sau curea din silicon în culori puternice și design-uri nonconformist pentru stilurile sportive. Interesante în tendințele actuale sunt mixurile elegant-sport din ce în ce mai apreciate în cadrul evenimentelor de etichetă formală.

ceas-barbatesc-casual-janette

Oricare ar fi alegerea ta fă-o cu stil și creativitate!

Postat în Noutăţi De:
JANETTE
Share it:
Comentarii* Câmpuri Obligatorii