Bijuterii alese. Din pasiune pentru frumos!

Despre prietenie sau o altfel de bijuterie

Despre prietenie sau o altfel de bijuterie

25.04.2016 13:06

“They say nothing lasts forever; dreams change, trends come and go, but friendships never go out of style.” – Carrie Bradshaw

Când ne gândim la dialog, înțelegem un schimb de replici, o convorbire între persoane, o interacțiune bine definită. Insă, de-a lungul anilor am descoperit diverse nuanțe ale acestei forme de comunicare între oameni care mi-au adus, pe rând, bucurie, încredere, oameni frumoși și mai presus decât toate, învățături. Învățături prețioase despre mine, despre oameni, sentimente, despre câstiguri și pierderi, despre prietenie. Prietenia! Prietena ta! Prietenele tale! Toți prietenii noștri! - Bijuterii prețioase.Dacă ar fi un termen care să-l înlocuiască pe cel de ”prietenie”, acesta ar fi cu siguranță: bijuterie. De aceea vreau să vă rog ceva: prețuiți-vă prietenele și prieteniile la fel de mult (și chiar mai mult) cum vă prețuiți cele mai scumpe podoabe. Sunteți norocoase să vă bucurați de prietenie! Și da, aceasta este o nestemată rară cu care ne ”împodobim”, de care ne mândrim, care face parte din bogăția sufletului nostru și de care trebuie să avem grijă. Nu cred că este cineva dintre noi care să nu cunoască sentimentul acela de ”totul va fi bine, sunt aici și nu plec până nu ești și tu bine” sau ”it`s Saturday!!! Let`s have fun! Forget about everything! ” sau ”Let`s get lost in holiday!”

Ador să văd astfel de prietenii, de-o viață, cu bune și nebune, puternice, solide, amintiri frumoase, comunicare frumoasă, share-uri în toate nuanțele, albume cu fotografii și experiențe prin lume, perechea aceea de cercei primită in dar pe care încă o poartă, hohote de râs la aceleași glume, telefoane în miez de noapte cu ceea ce am uitat să ne spunem mai devreme când ne-am despărțit. Acea persoană care te cunoaște atât de bine încât nu ii poți ascunde un secret sau o veste proastă. Ea poate să fie colega de bancă din liceu, sau cosmeticiana la care ai fost prima dată, poate să fie la fel de bine sora ta sau mama ta. Iar atunci când e chiar sora sau mama ta, ahh...ești atât de norocoasă! You`re happy and you know it! :)

Bucură-te de bijuteria aceasta, omul acesta drag care îți este mereu aproape și care îți va rămâne aproape chiar dacă tu te-ai muta la celălalt capăt al Planetei. Și asta e ceea ce contează cu adevărat! Unul dintre marile succese ale vieții! :) People come and go, spune o vorbă înțeleaptă! Și așa este. Nu toți oamenii pe care îi cunoști iți sunt prieteni. Și e perfect normal să fie așa. Prietenii sunt părticele speciale din Universul tău. Iar tu ești părticică specială din Universul lor. :) Sărbătoriți asta ori de câte ori puteți! Amintește-i din când în când prietenei tale de suflet că o iubești. Știe, da! Dar din când în când, fără un motiv anume, amintește-i că-i o bijuterie de om pentru tine. Iar in cazul în care nu i-ai dăruit încă o bijuterie (la propriu:) care să fie dintre preferatele ei, fă-i această mică bucurie pe neașteptate! Meritați amândouă momentul acela frumos care se declanșează!

Be happy, love your friends, be best friend!

Postat în Noutăţi De:
Bijuterii Janette
Share it:
Comentarii* Câmpuri Obligatorii