Bijuterii alese. Din pasiune pentru frumos!

Summer Sale până la 50% reducere! TRANSPORT GRATUIT! Vezi aici

EVENIMENTE PREȚIOASE ÎN VIAȚA TA? CE BIJUTERII PORȚI?

EVENIMENTE PREȚIOASE ÎN VIAȚA TA? CE BIJUTERII PORȚI?

12.08.2016 17:08

Orice eveniment important din viețile noastre este prețios prin însăși existența sa, prin faptul că are puterea de a aduna de peste mări și țări, toți oamenii dragi nouă, prin concentrația de emoții, bucurii și momente unice care se nasc doar atunci. Dar mai este ceva! Apariția ta! Felul în care arăți tu în acest peisaj înseamnă admirația lor și fericirea ta! Amintiri prețioase! Felul în care te prezinți la un astfel de eveniment, cere să fie la înălțimea emoțiilor frumoase pe care le vei trăi acolo!

 

Un farmec cu totul deosebit într-o ținută îl au fără îndoială, bijuteriile. Bijuteriile din argint cu pietre naturale sunt printre cele mai căutate, mai pline de viață și de nemurire. De aceea nu neglijăm alegerea, întrucât de aceasta depinde perfecțiunea sau eșecul apariției tale într-un moment atât de sofisticat precum cel al…nunții fratelui tău sau alt moment la fel de important din viața ta și a celor dragi!


Ce variante ai? Două. Simple și care îți garantează succesul: asortezi bijuteriile hainelor sau le oferi statutul focus al ținutei.


Primul sfat și cel mai important: total exclus să ne împodobim cu tot ce avem mai prețios prin caseta de bijuterii sau prin dressing! Fără nici o supărare, dragelor, dar așa ceva NU facem! În materie de bijuterii, insistăm pentru zona decolteului, brațe și mâini. Regula de stil spune clar: less is more, nu-i așa?


Al doilea sfat: încearcă să porți bijuterii diferite pe durata etapelor diferite  ale evenimentului în aceeași zi.


Pe timpul zilei sunt foarte drăguțe, delicate și feminine, bijuteriile din argint cu perluțe care fac echipă perfectă cu rochițe sau ținutele de vară. Punctăm aici că evităm rochiile care conțin deja în accesorizarea lor paiete.

Pe timpul serii, vedete de gală vor fi bijuterii din argint cu pietre prețioase și semiprețioase, creații moderne sau colierele statement, impunătoare cu pietre mari, cristale, forme neconvenționale care vor expune toată grația și atitudinea ta curajoasă. Este de preferat să alegem simplitatea în purtarea bijuteriilor statement deoarece denotă bun gust, originalitate și atenție pentru detalii. Superbe sunt colierele cu perle la care vom accesoriza cercei cu perle, simpli, romantici și extrem de feminini. Rochia poate să fie scurtă sau lungă după cum preferi. Vei arăta ca o prințesă iar admirația celor din jur va fi deplină.În topul tendințelor dictate de stiliști se află și cerceii opulenți-candelabru care dau strălucire întregii ținute, piese de gală dar care, atenție, nu trebuie purtate împreună cu colierele statement și sunt recomandate ținutelor simple și elegante.


bijuterie din argint cu piatră mare sau cu mai multe pietre prețioase sau semiprețiose este bine să fie lăsate în spațiul lor, ca de exemplu, un inel din argint cu cristale, piesă unicat, superbă, va fi purtat singur pe o mână și nu va eclipsa alte bijuterii pe aceeași mână sau nu va fi devalorizat de supraîncărcarea cu alte bijuterii chiar dacă se află pe aceeași scară valorică.


Urmând câteva indicații simple ca acestea, tu și clipele tale veți avea o singură descriere: de VIS!

Postat în Noutăţi De:
Bijuterii Janette
Share it:
Comentarii* Câmpuri Obligatorii