Bijuterii alese. Din pasiune pentru frumos!

Bucuria momentelor unice! Nunta ta!

Bucuria momentelor unice! Nunta ta!

11.07.2017 15:20

Am spus de atâtea ori și nu doar noi, ci și mulți alții că momentele frumoase, pline de emoții și bucurie trebuie împărtășite, povestite, amintite și reamintite! 

Este incredibil de frumos să fi lângă oamenii dragi la evenimentele unice din viețile lor. De curând am retrăit această bucurie participând la nunta mult așteptată a unei prietene dragi. Pregătiri, decoruri, multe dintre ele confecționate manual cu drag și dedicare, invitații, ținutele, muzică, fotografii, rochia miresei, buchetul, florile, accesoriile, multe altele și multe emoții. Ziua nunții, lume – oameni dragi, gătiți de sărbătoare, toate aranjate până la cele mai mici detalii, culoare, multe, multe emoții și razele soarelui peste noi.

Mireasa, pasionată de fluturi, a împletit în jurul acestei mici, colorate zburătoare, povestea ei despre mireasă. Strălucitoare, fericită, emoționată, prințesa din povești în ziua prea frumoasei sale nunți. Într-o rochie absolut superbă, incredibil de romantică cu finețe de danteluri și perle, coafura în același ton, romantică, relaxată cu bucle lejere, evidențiată de un accesoriu tip pieptăn Janette, delicat cu flori, perle și cristale.

accesorii-nunta-janette

O atmosferă degajată și tinerească, multă, multă voie bună care ridică mereu petrecerea la superlativ și care caracterizează, de regulă, reușita unui eveniment. E foarte important ca nunta voastră să vă placă vouă, mirilor dar dacă și invitații se simt minunat, petrec și sunt cu zâmbetul până la cer e semn că totul merge perfect și se întâmplă un eveniment de neuitat. Așa a fost. :)

bijuterii-accesorii-mireasa-janette

Momente unice, pline de viață și fericire care rămân în suflet pentru totdeauna.
Casă de piatră Mihaela și Ovidiu!
Fiți fericiți iar iubirea voastră să aibă aripi nemuritoare și colorate precum fluturii Mihaelei.  :)

Îmbrățișări! 

accesorii-par-mireasa-janette

accesorii-nunta-janette

nunta-bijuter-janette

Postat în Noutăţi De:
JANETTE
Share it:
Comentarii* Câmpuri Obligatorii