Bijuterii alese. Din pasiune pentru frumos!

Ce tipuri de pietre alegi la bijuteriile din argint, primăvara?

Ce tipuri de pietre alegi la bijuteriile din argint, primăvara?

16.01.2016 13:13

Primăvara este o poveste a renașterii la viață, a culorilor, a naturii, a bucuriei din sufletele noastre. Asortează toate acestea cu bijuterii din argint cu pietre naturale. Simbolic, anotimpul veseliei reprezintă creația, o stare de armonie, o stare de transformare a naturii exterioare dar si a naturii umane, momentul in care totul se trezește la viață. Să ne bucurăm din plin de energiile pozitive, profunde ale primăverii, de florile, lumina și căldura blândă a soarelui. Să fim vesele, senine, zâmbitoare si să alegem bijuterii din argint în culorile primăverii: verdele și turcoazul sunt doua dintre cele mai semnificative și indrăgite prin care natura ne transmite speranță și revigorare, culori ale vegetației, apelor, păsărilor și nestematelor. Verdele este culoarea echilibrului - mediatoare între cald și rece, a bunei dispozitii, a creativității, creând senzația de spațiu și prospețime. Verdele smaraldului, exercită o fascinație deosebită asupra oamenilor din cele mai adânci timpuri, direcționându-ne gândurile spre lux și sofisticare. Sfânta Hildegard von Bingen care a scris mereu despre „viriditas” (crudități, forța germinativă), descrie smaraldul în scrierile sale: „el apare în zori de zi, la răsăritul soarelui. Verdele pământului și al ierbii este cel mai proaspăt, căci aerul este încă răcoros, iar soarele este deja cald și plantele absorb cu lăcomie verdele (...) Arșița zilei abia ajunge pentru a coace și a hrăni acest verde... De aceea smaraldul este un leac puternic împotriva tuturor durerilor și bolilor omului, căci soarele îl zămislește, iar materia sa descinde din verdele aerului”.

Turcoazul aduce prin nuanțele sale de la bleu-ciel, albastru-verzui pana la un verde-galbui cu firișoare albe, relaxare emoțională, accentuează originalitatea și influențează deschiderea către spiritualitate. Egiptenii foloseau foarte mult piatra de turcoaz ca talisman, încrustat în inele și în coliere masive, considerând-o piatră a vieții aducătoare de noroc. Cele mai cunoscute piese sunt cele din masca faraonului Tutankamon în mormântul său. În intâmpinarea primăverii să ne împodobim cu nestemate purtătoare de frumos, aducătoare de energii protectoare care ne stimulează simțurile, emoțiile și calitățile. Să fim incă și mai frumoase și mai vesele, să strălucim in razele soarelui purtând cele mai deosebite bijuterii, lucrate manual de către artizanii thailandezi cu materialele organice precum pietrele naturale, pietre prețioase și semi-prețioase de: smarald, jad, aventurin, turcoaz, zirconiu, peridot, agat, howlit, jasp, malahit,chihlimbar.

Descoperă și delecteză-te cu un adevărat spectacol vizual al celor mai fantastice forme și sclipiri în culorile vii și proaspete ale primăverii. Alege-ți bijuteria favorită, dăruiește persoanelor dragi din viața ta, surprinde, provoacă emoții și zâmbete și bucură-te din plin de primăvara ta!

Din pasiune pentru frumos!

Postat în Noutăţi De:
Bijuterii Janette
Share it:
Comentarii* Câmpuri Obligatorii