Inele argint

Inele argint

inele-argint-elegante-janette.ro
Frumusețea se descoperă în micile detalii, orice femeie poate confirma asta! Prin intermediul fiecărei bijuterii purtate, noi femeile dorim să transmitem un mesaj, o idee, o expresie a ceea ce suntem și ce ne place, e unul din limbajele prin care comunicăm cu cei din jur :) Fiecare femeie își va alege cu grijă inelele, asigurându-se că se potrivesc stilului și personalității sale.


De-a lungul timpului, inelele din argint cu pietre sau alte materiale, purtau cu ele simboluri puternice și recunoscute, inelul lui Solomon îi conferea forțe divine, grație cărora el reușise să acumuleze cunoașterea legilor Universului. Inelele astrologice, purtate până în zilele noastre în funcție de fiecare zodie sunt considerate drept talismane ale norocului pentru cei care le poartă.


Din colecția de inele din argint cu pietre JANETTE, poți opta pentru modele vintage, moderne, elegante sau clasice ori pentru modelele de inele chic din argint fără pietre. Forme supradimensionate cu detalii artistice sau reprezentări dintre cele mai interesante ale frumuseților naturii, împodobite cu pietre de ametist, zirconiu fațetat, turcoaz, citrin, safire și smaralde, rubine, onix negru și cristale pentru eleganță desăvârșită, perle incredibil de delicate și feminine, topaz, Lapis Lazuli, coral și multe alte prețioase. Deschide colecția!

Grilă Listă
Setare Direcție Ascendentă

Afișare 24 Articol(e)

Grilă Listă
Setare Direcție Ascendentă

Afișare 24 Articol(e)