Politica de retur

Pentru că avem încredere în produsele noastre, îți oferim un termen de 30 zile calendaristice pentru a returna produsul comandat, fără penalități și fără a invoca un motiv anume.

Produsul comandat poate fi înlocuit cu alt produs din același model (dimensiuni diferite) sau orice alt produs din site, chiar dacă valoarea este diferită de cea a produsului comandat anterior.

Pentru a putea returna produsul/produsele, trebuie să completaţi formularul de retur cu detaliile referitoare la comandă și retur și să îl trimiți la adresa: contact@janette.ro, în maxim 30 zile calendaristice de la data la care intrați în posesia fizică a produselor. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 30 zile. 

Primul retur este GRATUIT pt dvs., vom suporta noi costurile de transport în cazul în care alegeți să folosiți același serviciu de transport (Fan Courier) prin care au fost livrate produsele. Produsele pot fi trimise și prin alt serviciu de transport, caz în care clientul va suporta cheltuielile de livrare. Este necesar ca produsul să fie împachetat bine, semnalat cu bandă ”Fragil” pentru a evita deteriorarea, astfel încât să ajungă în siguranță la noi. Contactați dvs firma de curierat Fan Courier completând aici o solicitare sau ne contactați pentru a face noi această solicitare. Sau dacă vă este mai simplu, lăsați personal coletul în cel mai apropiat sediu Fan Courier. 

În termen de maxim 14 zile lucrătoare de la primirea, verificarea și înregistrarea returului (formularul de retur și produsul), veți primi contravaloarea comenzii sau a produselor returnate. Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pe perioada transportului. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, semne de purtare, defecțiuni, etc. Returnarea banilor se va face în contul bancar specificat de către client în notificarea trimisă.

Adresa de livrare:

SC EXPRESIV STYLE SRL

Magazin Janette, strada Ştefan cel Mare, nr.19, Rădăuţi, judeţul Suceava, cod poştal: 725400, telefon:  0721 33 55 77   

 

LINK DOWNLOAD:  FORMULAR DE RETUR

COMPLETEAZĂ ONLINE:   FORMULAR DE RETUR