Politica de retur

Pentru că avem încredere în produsele noastre, îți oferim un termen de 30 zile calendaristice pentru a returna produsul comandat pe site, fără penalități și fără a a invoca un motiv anume.

Pentru a putea returna produsul/produsele, trebuie să completaţi un  formular de retur  produs/produse care să conțină numărul comenzii si produsul pe care vrei să îl returnezi și să îl trimiți la adresa: contact@janette.ro, în maxim 30 zile calendaristice de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselorTermenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi inainte de expirarea perioadei de 30 zile. Formularul de retur este un model si nu este obligatoriu.

Vom suporta costul returnării produselor, folosind același serviciu de transport prin care au fost livrate produsele. Produsele pot fi trimise si prin alta metoda de transport caz in care clientul va suporta cheltuielile.  În termen cât mai scurt vei primi contravaloarea comenzii sau a produselor returnate, termenul maxim fiind de 14 zile de laprimirea declaratiei neechivoce de retragere.  Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, defecțiuni …  Returnarea banilor se va face prin aceeași metodă de plată ca la comanda inițială sau, dacă clientul dorește altfel, în contul bancar specificat de către client în notificarea trimisă.

 Adresa de livrare:

SC EXPRESIV STYLE SRL

Magazin Janette,Strada Ştefan cel Mare, Nr.19, Rădăuţi, Judeţul Suceava, cod poştal: 725400, Telefon  0721 33 55 77 .  

 

LINK DOWNLOAD FORMULAR DE RETRAGERE

COMPLETEAZA ONLINE FORMULAR DE RETUR