Accesorii Păr

Afișează: 1-24 din 36 produse

 Filtre

Accesorii de păr pentru mirese splendide!

 

Căsătoria este unul dintre cele mai puternice și pline de emoție simboluri dintre două persoane care se iubesc! Din acest motiv, ziua nunții trebuie
să fie de neuitat, iar ținuta miresei – deosebită. Creatorii de modă încurajează viitoarele mirese să aleagă o rochie în care să se simtă încrezătoare, frumoase și care să transmită cine ești tu, povestea ta!

 

Un plus de impact îl va face întotdeauna un accesoriu inedit, delicat care pune perfect în valoare toată ținuta de prințesă a miresei. Accesoriile
de păr completează atât de impresionant imaginea unei mirese, creează o aură de basm magică, încât un aranjament de păr fără accesorizare este de neimaginat.

 

Apariția miresei va fi spectaculoasă! Va capta toată atenția invitaților și va concepe momente UNICE! Un accesoriu de păr cu pietre, cristale strălucitoare sau perle, fie că alegi diademele, accesoriile tip pieptene sau accesoriile împletite direct în coafură, reprezintă detaliul de eleganță și strălucire de vis!

 

Janette.ro întâmpină viitoarelor mirese cu o diversitate de modele de accesorii de păr, atent lucrate din materiale de calitate și împodobite cu ornamente delicate, strălucitoare, moderne. Start momentelor tale de vis!

Suport clienți Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721 33 55 77 contact@janette.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!