Coliere Argint

Afișează: 1-24 din 27 produse

 Filtre

Coliere elegante din argint pentru toate stilurile feminine!

 

Dintre toate accesoriile menite să înfrumusețeze aspectul feminin, colierul este piesa de rezistență. Asortat la vestimentația potrivită, acesta poate
seta tonul întregii ținute. Cele mai efervescente piese cuceresc mai ales prin supradimensionare, elementele decorative, detaliile neconvenţionale şi imprimeurile creative.

 

JANETTE vă pune la dispoziție o suită de coliere din argint 925, coliere voluminoase, texturile glamour și transparente, forme geometrice sau florale, pietre naturale semiprețioase, cristale, perle, toate acestea contribuie la crearea unor bijuterii fabuloase. Fiecare colier are un model original, putând fi asortat la ținute casual, moderne, la ținute vintage, romantice sau elegante.

 

Lucrate manual cu atenție și dedicare, colierele JANETTE au un design unicat, capabil să transforme viziunea obișnuită într-un spectacol de modă. Indiferent că este vară și dorești o piesă fină și colorată, sau că este iarnă și optezi pentru accesorii elegante și prețioase, alegeți cu încredere colierele din colecția noastră și cu siguranță nu veți regreta! Unic și diferit, așa cum ești tu!

Suport clienți Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721 33 55 77 contact@janette.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!