Brose Argint

Afișează: 1-12 din 12 produse

 Filtre

Broșe din argint pentru ținute inedite

 

Bijuterie discretă, dar extrem de rafinată, apreciată încă din timpuri străvechi este deosebită și unică prin mesajul pe care îl
transmite.

 

Probabil, cea mai versatilă bijuterie din colecția unei femei, broșa din argint este acel tip de ornament capabil să sublinieze bunul gust şi rafinamentul celei care o poartă, aducând strălucire oricărei ținute. Odată cu evoluția modei, felurile în care broșele pot accesoriza o ținută sunt nenumărate, asortându-se stilurilor celor mai distractive, elegante sau clasice. Inițial, femeile purtau această bijuterie așezând-o pe reverul hainei de blană sau al paltonului.

 

În prezent, creativitatea inventează noi și noi modalități de a purta broșa din argint: broșe în păr, pentru o notă atrăgătoare, prinse de
umărul unei rochii asimetrice pentru a obține o ținută originală, purtată în talie evidențiază silueta sau pune în valoare o anumită piesă vestimentară.

 

Janette.ro vă prezintă o colecție bogată de broșe din argint cu pietre semiprețioase, într-o paletă largă de modele și culori. Confecționate din argint de înaltă calitate, marcate cu titlul 925 ‰ și marca de garanție proprie, certificate de către ANPC. Te îndrăgostești de ele, de impactul pe care îl au asupra unui outfit și de puterea lor de expresie. Au trecut mii de ani de la apariția primei piese și totuși, broșa din argint, rămâne extrem de populară indiferent că vrei să impresionezi cu o ținută elegantă, vintage, modernă, romantică sau casual.

Suport clienți Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721 33 55 77 contact@janette.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!