Brose argint

Broșe din argint pentru ținute inedite


Bijuterie discretă, dar extrem de rafinată, apreciată încă din timpuri străvechi este deosebită și unică prin mesajul pe care îl transmite. Probabil, cea mai versatilă bijuterie din colecția unei femei, broșa din argint este acel tip de ornament capabil să sublinieze bunul gust şi rafinamentul celei care o poartă, aducând strălucire oricărei ținute. Odată cu evoluția modei, felurile în care broșele pot accesoriza o ținută sunt nenumărate, asortându-se stilurilor celor mai distractive, elegante sau clasice. Inițial, femeile purtau această bijuterie așezând-o pe reverul hainei de blană sau al paltonului.

În prezent, creativitatea inventează noi și noi modalități de a purta broșa din argint: brose în păr, pentru o notă atrăgătoare, prinse de umărul unei rochii asimetrice pentru a obține o ținută elegantă, purtată în talie evidențiază silueta sau pune în valoare o anumită piesă vestimentară.

Janette.ro vă prezintă o colecție diversificată de broșe din argint cu pietre semiprețioase, într-o paletă largă de modele și culori. Confecționate din argint de înaltă calitate, marcate cu titlul 925 ‰ și marca de garanție proprie, certificate de către ANPC. Fiecare broșa din colecția Janette are un design unicat, lucrate manual de către meșteri bijutieri din Thailanda, Turcia sau Italia, împodobite cu pietre prețioase și semiprețioase de: sidef, marcasita, perla, smarald, ametist, turcoaz, zirconiu, ambra și multe altele.


Te îndrăgostești de ele, de impactul pe care îl au asupra unui outfit și de puterea lor de expresie. Au trecut mii de ani de la apariția primei piese și totuși, broșa din argint, rămâne extrem de populară indiferent că vrei să impresionezi cu o ținută elegantă, vintage, modernă, romantică sau casual.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
 • Brosa Cheryl - Janette.ro

  Broșă argint Cheryl

  Broșă din argint 925, design italian, împodobită cu perle, luând forma unui strugure cu tot cu frunze sculptate în argint. Perlele au luat locul boabelor de strugure, creând...
  145,00 RON
 • Brosa Romance - Janette.ro

  Broșă argint Romance

  Un model clasic, elegant și romantic, cu detalii delicate, cristale de zirconiu și în rolul principal perla. Despre perlă știm deja că este și a fost din cele mai vechi timpuri, una dintre ce...
  140,00 RON
 • Brosa Ariadna - Janette.ro

  Broșă argint Ariadna

  Broșă din argint 925, design italian, cu linii curbe, armonioase, care creează în mod artistic o fundă finisată cu o perlă, ca și motiv central. Un accesoriu elegant care cu siguranță nu trec...
  150,00 RON
 • Brosa Rona - Janette.ro

  Broșă argint Cucurigu

  Broșă din argint cu piatră fațetată de zirconiu și cristale de marcasită. Model cocoș-deșteptător. Design vesel, tineresc.
  115,00 RON
 • Brosa Paloma - Janette.ro

  Broșă argint Paloma

  Broșă din argint 925 rodiat, decorată cu două păsări pe o crengușă bătute în zirconii albe și o perlă între cele două înaripate. Un accesoriu delicat, care poate fi purtat cu ușur...

  Preț normal: 135,00 RON

  Special Price 108,00 RON

  (-27,00 RON)
 • Broșă argint Fantasia

  Broșă argint Fantasia

  Broșă din argint, model floral cu pietre multicolore de chihlimbar, diferite dimensiuni, finisate caboșon.
  165,00 RON
 • Broșă argint Novelia

  Broșă argint Novelia

  Broșă din argint antichizat 925, model sun forma unei frumoase libelule, de dimensiune medie spre mare, modernă, decorată cu pietre de chilhimbar. 
  195,00 RON
 • Broșă argint Pascaria

  Broșă argint Pascaria

  Broșă din argint cu pietre de chihlimbar verde și coniac, model balerină.
  155,00 RON
 • Broșă argint JoelaNana

  Broșă argint JoelaNana

  Broșă din argint, model țestoasă, dimensiuni generoase, decorată cu pietre de chihlimbar verde.
  185,00 RON
 • Broșă argint Mezanina

  Broșă argint Mezanina

  Broșă din argint 925 antichizat, design supradimensionat ce reprezintă o frumoasă libelulă cu aripi de chihlimbar. Bijuteria pune accent pe eleganță și originalitate, putând fi purtată oric&a...
  195,00 RON
 • Broșă argint Augustiana

  Broșă argint Augustiana

  Broșă din argint, model fluture, împodobit cu pietre fațetate de granat și cristale de marcasită.
  155,00 RON
 • Broșă argint Tomasia

  Broșă argint Tomasia

  Broșă din argint 925 cu design deosebit, ce reprezintă chipul delicat al unei femei împodobit cu stele...Un accesoriu modern, special creat pentru tine... 
  145,00 RON
 • Broșă argint Felixiana

  Broșă argint Felixiana

  Broșă din argint 925 antichizat, model realizat manual sub forma unei libelule delicate care întregește discret ținuta aleasă.
  120,00 RON
 • Broșă argint Ophelia

  Broșă argint Ophelia

  Broșă din argint 925, realizată manual, cu aspect antichizat, elegantă, modernă, cu flori din sidef și cristale de zirconiu strălucitoare. Bijuteria cu aspect de coroniță conferă ținutelor un aer e...
  445,00 RON
 • Broșă argint Musicale

  Broșă argint Musicale

  Broșă din argint 925, design cu motive muzicale, foarte elegantă, deosebită, decorată cu cristale de marcasită, un cadou ideal pentru pasionatele de muzică.
  145,00 RON
 • Broșă argint Izana

  Broșă argint Izana

  Broșă din argint 925, realizată manual, elegantă, cu motive florale, decorată cu cristale de marcasită ce conferă bijuteriei o notă vintage.
  195,00 RON
 • Broșă argint Chiya

  Broșă argint Chiya

  Broșă din argint 925 cu aspect antichizat, realizată manual, design floral, elegant, de dimensiune medie, decorată cu cristale de marcasită și piatră neagră de agat, ovală. 
  165,00 RON
 • Broșă argint Beonise

  Broșă argint Beonise

  Broșă din argint, model libelulă cu pietre de chihlimbar brun-coniac. Lucrată manual, redă în detaliu forma și trăsăturile naturale ale libelulei.
  295,00 RON
 • Broșă argint Josiana

  Broșă argint Josiana

  Broșă din argint, model floral, decorată cu piatră fațetată de granat și cristale strălucitoare de marcasită. Detalii vintage lucrate manual.
  155,00 RON
 • Broșă argint Eurania

  Broșă argint Eurania

  Broșă deosebită din argint 925 cu aspect antichizat, realizată manual, cu motive florale, de dimensiune medie spre mare, decorată cu piatră de chihlimbar verde.
  175,00 RON
 • Broșă argint Morena

  Broșă argint Morena

  Broșă din argint 925 cu aspect antichizat, realizată manual, model deosebit, elegantă, decorată cu piatră de chihlimbar verde. 
  160,00 RON
 • Broșă argint VenisEla

  Broșă argint VenisEla

  Broșă din argint 925 rodiat, design modern, elegant, deosebit, decorată cu cristale de zirconiu strălucitoare și bleumarin. Bijuteria delicată va pune în valoare ținutele elegante!
  110,00 RON
 • Broșă argint Natania

  Broșă argint Natania

  Broșă din argint 925 rodiat, model elegant, deosebită, de dimensiune medie, decorată cu cristale strălucitoare de zirconiu.
  100,00 RON
 • Broșă argint Zelinda

  Broșă argint Zelinda

  Broșă din argint 925, realizată manual, de dimensiune mare, model insectă, foarte modern, decorată cu piatră de chihlimbar de culoarea coniacului. Bijuteria poate fi purtată atât ca broșă c&a...
  395,00 RON
 • Broșă argint RadaNoemi

  Broșă argint RadaNoemi

  Broșă din argint 925, model în tendințe, sub formă de insectă, decorată cu piatră de chihlimbar ovală, caboșon.
  220,00 RON
 • Broșă argint Erinna

  Broșă argint Erinna

  Broșă din argint, model floral cu piatră de ambră verde și detalii lucrate manual.
  165,00 RON
 • Broșă argint Natalinda

  Broșă argint Natalinda

  Broșă din argint, model floral cu detalii vintage și piatră mare de chihlimbar brun-coniac.
  160,00 RON
 • Broșă argint Natanelia

  Broșă argint Natanelia

  Broșă din argint, model vegetal, împodobită cu cristale de marcasită, lucrată manual cu detalii vintage.
  195,00 RON
 • Broșă argint Akari

  Broșă argint Akari

  Broșă din argint 925 cu aspect antichizat, realizată manual, design modern, floral, decorată cu cristale de marcasită și piatră ovală de coral. 
  165,00 RON
 • Broșă argint Antique

  Broșă argint Antique

  Broșă din argint 925, cu aspect antichizat, design modern, elegantă, cu motive florale, decorată cu cristale de marcasită. 
  130,00 RON
 • Broșă argint Augustina

  Broșă argint Augustina

  Demult, tare demult, floarea-soarelui era o fată de împărat, nemaipomenit de frumoasă, îndrăgostită de Soare. Broșă din argint, lucrată manual, decorată cu piatră de ambra finisată cabo...
  115,00 RON
 • Broșă argint Theo

  Broșă argint Theo

  Fluturele, un simbol ce reprezintă libertatea, viața ce trebuie trăită la maxim, este apreciat și se regăsește din ce în ce mai des în decorațiuni, bijuterii și nu numai. Broșa  &r...
  325,00 RON
 • Broșă argint Splendor

  Broșă argint Splendor

  Perluțe și cristale strălucitoare, o splendoare ce denotă eleganța extremă. Broșă din argint 925 rodiat, design cu influență florală, decorată cu cristale de zirconiu și perluțe în formă de l...
  150,00 RON
 • Broșă argint Fluturel

  Broșă argint Fluturel

  Niciodată nu încetează să ne uimească - fluturii. Broșă din argint, model fluture cu aripile întinse pentru zbor, împodobite cu pietre multicolore de ambra de diferite dimensiuni,...
  165,00 RON
 • Broșă argint Mothar

  Broșă argint Mothar

  Broșă din argint 925 cu aspect antichizat, realizată manual, design deosebit ce reprezintă doi elefanți, mama și copilul, legătura strânsă dintre ei și iubirea necondiționată.
  180,00 RON
 • Broșă argint Little Owl

  Broșă argint Little Owl

  Broșă din argint 925 cu aspect antichizat, design deosebit, ce reprezintă un pui simpatic de bufniță, cu ochi mari de sidef, îmbrăcat în cristale de marcasită.
  220,00 RON
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă