Bijuterii argint

Bijuterii argint

Urmează să te plimbi printre colecțiile JANETTE de bijuterii din argint 925 cudetalii vintage, modele unicat, gravuri artistice moderne, clasice și inspirate din frumusețea naturii, lucrate manual de către artizani pasionați, reinterpretând cele mai renumite stiluri și influențe culturale din marile centre prelucrătoare de argint și pietre prețioase cum ar fi Thailanda, Maroc, Turcia, Italia și alte locuri minunate cu povești incredibile. Bijuteriile sunt verificate și certificate cu puritate 925‰, poartă marcajul direcției ANPC și sunt însoțite de Certificat de Autenticitate.


Bijuterii din argint cu pietre naturale prețioase și semiprețioase precum:ambra, ametist, turcoaz, smarald, safir, rubin, Lapis Lazuli, Piatra Lunii, coral, topaz, agat, carneol, varietăți de cuarț, jad, jasp, malachit, opal, citrin,perle de cultură, cristaleși multe altele. Inspiră-te, visează, folosește energia benefică a cristalelor și dăruiește-ți bijuteria care te face fericită! Și nu uita că înainte de toate...TU ești cea mai frumoasă! :)


Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă

Afișare 109-144 din 161 Rezultate

 • Inel argint Celmia Inel argint Celmia

  Inel argint Celmia

  Inel din argint 925 antichizat, reglabil, realizat manual, design statement, în formă ovală, cu detalii realizate manual de maeștrii bijutieri thailandezi. 
  185,00 RON
 • Brățară argint Semida Brățară argint Semida

  Brățară argint Semida

  Granițele s-au șters și sentimentele au evadat! Brățară fixă din argint, model lat de 1cm, lucrată în stil oriental în Thailanda și foarte apreciată în trendurile actuale. Benefic...
  185,00 RON
 • Cercei argint Montania Cercei argint Montania

  Cercei argint Montania

  Cercei din argint deosebiți, cu detalii antichizate lucrate manual, formă deosebită, de lungime medie, prevăzuți cu sistem de prindere de tip tortițe.
  185,00 RON
 • Cercei argint Silver Canary Cercei argint Silver Canary

  Cercei argint Silver Canary

  Cercei lungi din argint mat satinat lucrați manual, cu model ce reprezintă o delicată pasăre. 
  185,00 RON
 • Cercei argint Fulgi Cercei argint Fulgi

  Cercei argint Fulgi

  Cercei din argint mat cu aspect satinat, model fulgi de zăpadă, design minimalist fără pietre. Prindere din argint de tip tortiță simplă.
  185,00 RON
 • Cercei argint Canaria Cercei argint Canaria

  Cercei argint Canaria

  Cercei din argint mat satinat auriu lucrați în stil minimalist, ce reprezintă o pasăre. Modelul foarte actual, accentuează trăsăturile fine ale chipului și conferind un look modern, casual-el...
  185,00 RON
 • Cercei argint Mariposa Cercei argint Mariposa

  Cercei argint Mariposa

  Fluturași drăgălași ce atârnă delicat de lobul urechii tale. Cercei realizați manual, din argint 925 cu aspect antichizat, sub forma unor fluturi. Bijuteriile sunt de dimensiune medie spre ma...
  190,00 RON
 • Lănțișor argint Long Island Lănțișor argint Long Island

  Lănțișor argint Long Island

  Lănțișor din argint rodiat, lung, tubular, cu elemente decorative la capete în formă de cerc și baghetă, care se îmbină formând totodată și încuietoarea bijuteriei. 
  195,00 RON
 • Cercei argint Golden Yang Cercei argint Golden Yang

  Cercei argint Golden Yang

  Cercei lucrați manual din argint aurit satinat. Modelul modern, minimalist în formă de spirală conturează fin trăsăturile feței. Sunt prevăzuți cu sistem de prindere sigur de tip șurubel cu d...
  195,00 RON
 • Cercei argint Wanda Cercei argint Wanda

  Cercei argint Wanda

  Cercei lucrați manual din argint antichizat șifonat, în formă de semilună. 
  195,00 RON
 • Cercei argint Precious Tree Cercei argint Precious Tree

  Cercei argint Precious Tree

  Cercei lucrați manual din argint aurit în formă de arbore. Moderni, de dimensiune medie, sunt prevăzuți cu sistem de prindere de tip șurubel cu dopuri. 
  195,00 RON
 • Cercei argint Yang Cercei argint Yang

  Cercei argint Yang

  Cercei din argint mat-satinat, model în formă de spirală, moderni, stil minimalist. Sunt prevăzuți cu sistem de prindere de tip șurubel cu dopuri.
  195,00 RON
 • Cercei argint Serafina Cercei argint Serafina

  Cercei argint Serafina

  Cercei din argint fără pietre, model boho-chic, extrem de simpatici. Prevăzuți cu sistem sigur de închidere din argint de tip șurubel cu dopuri.
  210,00 RON
 • Cercei argint Wonder Cercei argint Wonder

  Cercei argint Wonder

  Cercei lucrați manual din argint 925 cu aspect mat-satinat.Model rotund, modern, minimalist ce reprezintă mici ramificații. Sunt prevăzuți cu sistem de prindere de tip tortițe mobile.
  210,00 RON
 • Cercei argint Gold Bird Cercei argint Gold Bird

  Cercei argint Gold Bird

  Cercei din argint lungi, inspirați de frumusețea naturii, ce reprezintă trei păsări aurii din argint cu aspect satinat. Bijuteriile moderne, sunt cadoul perfect pentru cineva care iubește păsările,...
  210,00 RON
 • Set Norelia - Janette.ro Set Norelia - Janette.ro
 • Cercei argint Silver Feather Cercei argint Silver Feather

  Cercei argint Silver Feather

  Cercei lucrați manual din argint satinat în formă de pană. Sunt prevăzuți cu sistem de prindere de tip tortițe mobile.
  210,00 RON
 • Cercei argint Aripi Îngerești Cercei argint Aripi Îngerești

  Cercei argint Aripi Îngerești

  Cercei din argint placați cu rodiu auriu, model aripi de înger, design minimalist. Prindere din argint de tip tortiță simplă.
  210,00 RON
 • Pandantiv argint Danielina Pandantiv argint Danielina

  Pandantiv argint Danielina

  Pandantiv din argint 925, realizat manual, design cu formă brută, rotundă, nedefinită, un model care atrage atenția prin lucrătura imperfectă dar originală a bijuteriei.  *lănțișorul se achiz...
  210,00 RON
 • Cercei argint Renaldia Cercei argint Renaldia

  Cercei argint Renaldia

  Cercei din argint 925, aspect antichizat, realizați manual, formă ovală cu detalii dantelate, florale, prevăzuți cu sistem de prindere de tip tortițe.
  210,00 RON
 • Cercei argint Wilde Cercei argint Wilde

  Cercei argint Wilde

  Cercei lucrați din argint rodiat auriu, model rotund cu ramificații. Bijuteriile foarte versatile, sunt prevăzute cu sistem de prindere de tip tortite mobile. 
  210,00 RON
 • Cercei argint 2Aripi Cercei argint 2Aripi

  Cercei argint 2Aripi

  Cercei lungi din argint mat cu aspect satinat, model aripi de înger, design minimalist. Prindere din argint de tip tortiță simplă.
  210,00 RON
 • Cercei argint Flori de Mac Cercei argint Flori de Mac

  Cercei argint Flori de Mac

  Cercei lungi, supradimensionați, lucrați manual din argint 925 rodiat cu aspect satinat. Model floral, minimalist care poate fi purtat fie la ținutele de zi, cât și la ținutele de seară. Aleg...
  215,00 RON
 • Cercei argint Nova Cercei argint Nova

  Cercei argint Nova

  Cercei lucrați din argint mat-satinat, model minimalist, cu formă rotundă și detalii fine în formă de stea. Cerceii sunt prevăzuți cu sistem de prindere de tip tortiță. 
  220,00 RON
 • Set argint Cave Set argint Cave

  Set argint Cave

  Set de bijuterii din argint antichizat, lucrat manual, format din cercei și pandantiv. Modelul creat este scos în evidență de patina metalului, forma rotundă imperfectă cu straturi suprapuse ...
  220,00 RON
 • Cercei argint Gold Nava Cercei argint Gold Nava

  Cercei argint Gold Nava

  Cercei lucrați din argint aurit cu aspect mat-satinat. Model minimalist, cu formă rotundă și detalii fine ce definesc o stea. Sunt prevăzuți cu sistem de prindere de tip tortiță. 
  220,00 RON
 • Cercei argint Andira Cercei argint Andira

  Cercei argint Andira

  Cercei din argint lungi, supradimensionați, design minimalist geometric, foarte moderni, cu sistem de prindere de tip șurubel cu dopuri.
  220,00 RON
 • Cercei argint Marinna Cercei argint Marinna

  Cercei argint Marinna

  Cercei din argint 925 cu aspect satinat, foarte frumoși, lungi, cu model în formă de fluture. Modelul modern, minimalist se potrivește noilor tendințe în fashion, fiind un accesoriu de ...
  225,00 RON
 • Brățară argint Jamile Brățară argint Jamile

  Brățară argint Jamile

  Conceptul cercului frânt și barat la ambele capete, într-o variantă mai lată a bijuteriei. Întâlnim din nou ideea simbolică de pauză sau chiar oprire hotărâtă în...
  230,00 RON
 • Lănțișor argint Delicate Lănțișor argint Delicate

  Lănțișor argint Delicate

  Lănțișor din argint placat cu rodiu, cu pandantiv stilizat filigranat în forma unui trandafir cu aspect mat-satinat.
  230,00 RON
 • Cercei argint Mermaid Cercei argint Mermaid

  Cercei argint Mermaid

  Cercei din argint lungi, lucrați manual, cu model ispirat de frumoasele sirene. Aspectul mat-satinat al argintului accentuează frumos detaliile bijuteriilor. 
  235,00 RON
 • Cercei argint Celinda Cercei argint Celinda

  Cercei argint Celinda

  Cercei din argint 925, realizați manual, formă brută, rotundă nefinisată, moderni, prevăzuți cu sistem de prindere de tip tortițe. 
  235,00 RON
 • Cercei argint Gipsy Cercei argint Gipsy

  Cercei argint Gipsy

  Cercei din argint antichizat lucrați manual, model rotund, cu motive florale, de inspirație boho-chic. Asortează-i la o rochie cu print floral sau geometric. Se vor potrivi de minune!
  245,00 RON
 • Brățară argint Geometra Brățară argint Geometra

  Brățară argint Geometra

  O mică rebeliune din când în când te face mai atrăgătoare! :) Brățară fixă din argint, model geometric-pătrat, linii masculine, închidere ascunsă de tip casetuță. Nonco...
  245,00 RON
 • Cercei argint Magnolia Cercei argint Magnolia

  Cercei argint Magnolia

  Cercei din argint lucrați manual din argint mat-satinat. Model geometric, ușor spiralat, care se potrivește ținutelor de zi dar și celor de seară. Cerceii lungi, sunt prevăzuți cu sistem de prinder...
  245,00 RON
 • Broșă argint Flora Broșă argint Flora

  Broșă argint Flora

  Broșă din argint satinat, model modern, minimalist, sub forma unei flori. Bijuteria se poate purta de asemenea și ca pandantiv. *lănțișorul se achiziționează separat în funcție de preferințe
  255,00 RON
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă

Afișare 109-144 din 161 Rezultate