Bijuterii argint

Bijuterii argint

Urmează să te plimbi printre colecțiile JANETTE de bijuterii din argint 925 cudetalii vintage, modele unicat, gravuri artistice moderne, clasice și inspirate din frumusețea naturii, lucrate manual de către artizani pasionați, reinterpretând cele mai renumite stiluri și influențe culturale din marile centre prelucrătoare de argint și pietre prețioase cum ar fi Thailanda, Maroc, Turcia, Italia și alte locuri minunate cu povești incredibile. Bijuteriile sunt verificate și certificate cu puritate 925‰, poartă marcajul direcției ANPC și sunt însoțite de Certificat de Autenticitate.


Bijuterii din argint cu pietre naturale prețioase și semiprețioase precum:ambra, ametist, turcoaz, smarald, safir, rubin, Lapis Lazuli, Piatra Lunii, coral, topaz, agat, carneol, varietăți de cuarț, jad, jasp, malachit, opal, citrin,perle de cultură, cristaleși multe altele. Inspiră-te, visează, folosește energia benefică a cristalelor și dăruiește-ți bijuteria care te face fericită! Și nu uita că înainte de toate...TU ești cea mai frumoasă! :)


Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Setare Direcție Descendentă

Afișare 109-144 din 176 Rezultate

 • Inel argint Hippie

  Inel argint Hippie

  Inel din argint 925 realizat manual, design în stil boho chic, de dimensiune medie spre mare, în formă ovală cu detalii lucrate manual de maeștrii bijutieri thailandezi.
  165,00 RON
 • Cercei argint Filonela

  Cercei argint Filonela

  Cercei din argint fără pietre, model ciorchine format din bănuți subțiri din argint. Prevăzuţi cu sistem sigur de închidere din argint de tip şurubel cu dopuri.
  165,00 RON
 • Cercei argint Tweety

  Cercei argint Tweety

  Cercei din argint delicați, cu aspect mat satinat. Model gingaș, ce reprezintă o pasăre în colivie cu două crenguțe. Sistem de prindere de tip tortițe. 
  175,00 RON
 • Cercei argint Crenguțele

  Cercei argint Crenguțele

  Cercei din argint mat cu aspect satinat, design minimalist, model crenguțe cu frunze. Prindere din argint de tip tortiță simplă.
  175,00 RON
 • Cercei argint Murana

  Cercei argint Murana

  Cercei lucrați manual din argint antichizat, lungi, model lacrimă, decorați cu motive florale accentuate de patina argintului. Sunt prevăzuți cu sistem de prindere de tip șurubel cu dopuri.
  175,00 RON
 • Brățară argint Silana

  Brățară argint Silana

  Brățară fină, elegantă, realizată din argint 925 cu aspect lucios, fixă. Bijuteria are formă ovală care se potrivește perfect pe încheietură, iar lățimea de doar 0,5 cm permite asortarea la o...
  175,00 RON
 • Cercei argint MaciAurii

  Cercei argint MaciAurii

  Cercei din argint placat cu rodiu auriu, design minimalist, delicat în forma florală a unor maci. Prindere din argint de tip tortiță simplă.
  175,00 RON
 • Lănțișor argint Birdy

  Lănțișor argint Birdy

  Lănțișor din argint cu element central ce reprezintă o crenguță cu pasăre cu aspect satinat. Poate fi asortat cu ușurință unei game largi de ținute, fie că sunt casual, office sau elegante.
  175,00 RON
 • Cercei argint Crenguțe

  Cercei argint Crenguțe

  Cercei din argint placați cu rodiu auriu, design minimalist, model crenguțe cu frunze. Prindere din argint de tip tortiță simplă.
  175,00 RON
 • Inel argint Celmia

  Inel argint Celmia

  Inel din argint 925 antichizat, reglabil, realizat manual, design statement, în formă ovală, cu detalii realizate manual de maeștrii bijutieri thailandezi. 
  185,00 RON
 • Cercei argint Montania

  Cercei argint Montania

  Cercei din argint deosebiți, cu detalii antichizate lucrate manual, formă deosebită, de lungime medie, prevăzuți cu sistem de prindere de tip tortițe.
  185,00 RON
 • Cercei argint Fulgi

  Cercei argint Fulgi

  Cercei din argint mat cu aspect satinat, model fulgi de zăpadă, design minimalist fără pietre. Prindere din argint de tip tortiță simplă.
  185,00 RON
 • Brățară argint Semida

  Brățară argint Semida

  Brățară argint semi-rigidă, lucioasă, lată. Bijuteria foarte simplă, dar în același timp foarte elegantă, poate fi purtată alături de alte brățări similare sau de ce nu, cu pietre. 
  185,00 RON
 • Cercei argint Silver Canary

  Cercei argint Silver Canary

  Cercei lungi din argint mat satinat lucrați manual, cu model ce reprezintă o delicată pasăre. 
  185,00 RON
 • Cercei argint Canaria

  Cercei argint Canaria

  Cercei din argint mat satinat auriu lucrați în stil minimalist, ce reprezintă o pasăre. Modelul foarte actual, accentuează trăsăturile fine ale chipului și conferind un look modern, casual-el...
  185,00 RON
 • Cercei MosaRita - Janette.ro

  Cercei argint MosaRita

  Cercei din argint 925 cu detalii antichizate lucrate manual,  model fluture de dimensiune medie, foarte frumoși care pun în evidență gingășia și finețea celei ce îi poartă. Cerceii...
  190,00 RON
 • Cercei argint Precious Tree

  Cercei argint Precious Tree

  Cercei lucrați manual din argint aurit în formă de arbore. Moderni, de dimensiune medie, sunt prevăzuți cu sistem de prindere de tip șurubel cu dopuri. 
  195,00 RON
 • Lănțișor argint Salba

  Lănțișor argint Salba

  Lănțișor din argint 925 rodiat, la baza gâtului, model tip salbă cu steluțe și biluțe din argint. Bijuteria în stil boho-chic se poate purta ca atare sau împreună cu alte lănțișoa...
  195,00 RON
 • Cercei argint Yang

  Cercei argint Yang

  Cercei din argint mat-satinat, model în formă de spirală, moderni, stil minimalist. Sunt prevăzuți cu sistem de prindere de tip șurubel cu dopuri.
  195,00 RON
 • Lănțișor argint Long Island

  Lănțișor argint Long Island

  Lănțișor din argint rodiat, lung, tubular, cu elemente decorative la capete în formă de cerc și baghetă, care se îmbină formând totodată și încuietoarea bijuteriei. 
  195,00 RON
 • Cercei argint Wanda

  Cercei argint Wanda

  Cercei lucrați manual din argint antichizat șifonat, în formă de semilună. 
  195,00 RON
 • Cercei argint OxanaOli

  Cercei argint OxanaOli

  Cercei din argint 925, aspect antichizat, realizați manual, design modern, floral, prevăzuți cu sistem de prindere de tip tortițe.
  195,00 RON
 • Cercei argint Golden Yang

  Cercei argint Golden Yang

  Cercei lucrați manual din argint aurit satinat. Modelul modern, minimalist în formă de spirală conturează fin trăsăturile feței. Sunt prevăzuți cu sistem de prindere sigur de tip șurubel cu d...
  195,00 RON
 • Cercei argint 2Aripi

  Cercei argint 2Aripi

  Cercei lungi din argint mat cu aspect satinat, model aripi de înger, design minimalist. Prindere din argint de tip tortiță simplă.
  210,00 RON
 • Cercei argint Silver Feather

  Cercei argint Silver Feather

  Cercei lucrați manual din argint satinat în formă de pană. Sunt prevăzuți cu sistem de prindere de tip tortițe mobile.
  210,00 RON
 • Pandantiv Danielina - Janette.ro

  Pandantiv argint Danielina

  Pandantiv din argint 925, realizat manual, design cu formă brută, rotundă, nedefinită, un model care atrage atenția prin lucrătura imperfectă dar originală a bijuteriei.  *lănțișorul se achiz...
  210,00 RON
 • Cercei argint Gold Bird

  Cercei argint Gold Bird

  Cercei din argint lungi, inspirați de frumusețea naturii, ce reprezintă trei păsări aurii din argint cu aspect satinat. Bijuteriile moderne, sunt cadoul perfect pentru cineva care iubește păsările,...
  210,00 RON
 • Cercei Renaldia - Janette.ro

  Cercei argint Renaldia

  Cercei din argint 925, aspect antichizat, realizați manual, formă ovală cu detalii dantelate, florale, prevăzuți cu sistem de prindere de tip tortițe.
  210,00 RON
 • Cercei argint Serafina

  Cercei argint Serafina

  Cercei din argint fără pietre, model boho-chic, extrem de simpatici. Prevăzuți cu sistem sigur de închidere din argint de tip șurubel cu dopuri.
  210,00 RON
 • Cercei argint Păsări Argintii

  Cercei argint Păsări Argintii

  Cercei din argint cu aspect satinat,delicați, cu păsări stilizate. Lungi, cu sistem de închidere de tip tortițe mobile, ce permit mișcarea lină a bijuteriilor în ureche, sunt cadoul ide...
  210,00 RON
 • Set Norelia - Janette.ro
 • Cercei argint Wilde

  Cercei argint Wilde

  Cercei lucrați din argint rodiat auriu, model rotund cu ramificații. Bijuteriile foarte versatile, sunt prevăzute cu sistem de prindere de tip tortite mobile. 
  210,00 RON
 • Brățară argint Braids

  Brățară argint Braids

  Argintul cu aspect antichizat conferă un aer foarte original și urban, modern și apreciat în zilele noastre. Brățara din argint Braids este un exemplu de accesoriu de acest fel, lucrată manua...
  210,00 RON
 • Cercei argint Aripi Îngerești

  Cercei argint Aripi Îngerești

  Cercei din argint placați cu rodiu auriu, model aripi de înger, design minimalist. Prindere din argint de tip tortiță simplă.
  210,00 RON
 • Cercei RenataDia - Janette.ro

  Cercei argint RenataDia

  Cercei din argint 925, aspect antichizat, realizați manual, formă deosebită cu influențe orientale, prevăzuți cu tortiță ce se agață delicat de lobul urechii. 
  210,00 RON
 • Cercei argint Wonder

  Cercei argint Wonder

  Cercei lucrați manual din argint 925 cu aspect mat-satinat.Model rotund, modern, minimalist ce reprezintă mici ramificații. Sunt prevăzuți cu sistem de prindere de tip tortițe mobile.
  210,00 RON
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Setare Direcție Descendentă

Afișare 109-144 din 176 Rezultate