3 SITUAȚII ÎN CARE AI NEVOIE DE ACCESORII ȘI ELEGANTE ȘI COMODE

3 SITUAȚII ÎN CARE AI NEVOIE DE ACCESORII ȘI ELEGANTE ȘI COMODE

Atunci când alegem accesoriile sau bijuteriile pentru o ținută elegantă, avem tendința să le alegem pe cele mai frumoase, acesta fiind primul criteriu și cel mai important.

De multe ori cele mai frumoase accesorii sau bijuterii nu sunt și cele mai comode de purtat iar când participăm la un eveniment de o noapte întreagă sau chiar de o zi, ne-am dori ca ținuta și accesoriile să nu ne dea bătăi de cap.

Urmează sezonul evenimentelor speciale iar dacă tu vei fi printre personajele importante de acolo (nașa micuțului care va fi încreștinat sau nașa viitoarei mirese, domnișoara de onoare la nunta celei mai bune prietene) și vei avea diverse atribuții, aceste sfaturi sunt pentru tine.

Așadar dacă urmează să fi nășica de botez a unui micuț cu siguranță vei avea un rol activ la eveniment și mai ales în jurul unui bebe mic. De aceea este recomandat să porți o ținută și elegantă dar și comodă, aspecte foarte importante și pentru bijuteriile sau accesoriile care însoțesc ținuta. Întrebarea multor doamne și domnișoare este: se poate să arăți foarte elegantă și să te simți și comod în același timp? Răspunsul este da, se poate!

Iată 3 contexte din zona evenimentelor pentru care am pregătit o selecție de accesorii, extrem de elegante și ușor de purtat totodată:

1. Botezul finuțului: părinții spirituali ai micuțului care urmează să fie botezat au un rol foarte important, spiritualicesc în viața acestuia. Cu siguranță că nășica își dorește să arate impecabil în această zi și să fie zâna cea bună a micului ei finuț. Un colier cu cristale și elemente din argint, nuanțe pastel de verde, trandafiriu sau auriu, incredibil de feminin și elegant va fi cea mai inspirată alegere indiferent de culoarea ținutei. Ușor de asortat și de purtat, se aranjează la baza gâtului și nu îți va incomoda deloc mișcările, având în vedere că vei petrece destul timp cu bebelușul în brațe. Colierul poate fi asortat cu o brățară cu cristale pe aceeași temă.

colier-cristale-janette.ro

Bratara din argint cu cristale - Janette.ro

2. Cununia religioasă a celor mai dragi prieteni unde ești nașa mirilor. La o nuntă, după miri, următorii cei mai ”vizați” și importanți sunt nașii cuplului. Se cuvine ca aceștia să aibă ținute elegante și potrivite cu evenimentul dar în acelașii timp nașii vor avea și câteva atribuții de îndeplinit, drept pentru care sunt încurajați să opteze pentru ținute și accesorii comode care să nu-i încurce sau deranjeze. Nașa poate purta cu toată încrederea un colier elegant-glam cu cristale strălucitoare și elemente din argint în nuanțe pastel sau un colier cu pietre colorate sau perle și mărgele de sticlă. Dacă alegi să îi asortezi și o brățară cu cristale din aceeași gamă, accesorizarea va fi fermecătoare!

Colier din argint cu cristale - janette.ro

Colier cristale si perle

Colier din cristale - janette.ro

3. Un alt moment drag și încântător din seria evenimentelor este cel în care ai rolul de domnișoară de onoare la nunta celei mai bune prietene sau a unei persoane apropiate ție. Din nou, vei avea multe priviri care te vor urmări și îți vor admira ținuta. În funcție de culorile ținutei, accesorizează-o cu un colier cu cristale cu nuanțe calde de la verde, rose și ivory până la nuanțe mai puternice și îndrăznețe de roșu, negru sau auriu-glossy.

Colier din argint cu cristale - janette.ro

Colier din argint cu cristale - janette.ro

Colier din cristale - janette.ro

 

De ce am ales acest tip de accesorii? Pentru că sunt moderne, foarte elegante și comode în acelașii timp. Am insistat pe aceste două caracteristici: comoditatea și lejeritatea de mișcare pe care o permit aceste accesorii, deoarece știm cât este de important să te simți în largul tău, natural în timpul unui eveniment unde ești solicitată, fără să compromiți eleganța și farmecul apariției tale. Am experimentat această practicabilitate acestor modele de accesorii și o recomandăm cu încredere.

Să fii elegantă și să te simți bine în ținuta ta nu trebuie să fie un efort este doar cea mai bună opțiune!love to you

Suport clienți Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721 33 55 77 contact@janette.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!