5 beneficii pentru care să alegi bijuteriile cu ambra, toamna

5 beneficii pentru care să alegi bijuteriile cu ambra, toamna

Chihlimbarul sau ambra este considerată o piatră semiprețioasă și se găsește în diferite culori sau nuanțe, unice și speciale: galben-miere, portocaliu-brun, roșu-hiacit, verzui; transparentă, translucidă sau opacă. Piatră de origine organică, rășină fosilă provenită din rășina arborilor preistorici cu o vechime de peste 50 mil. ani. Conține incluziuni de fosile, vegetație sau insecte, conservate perfect timp de milioane de ani.

Apreciată atât de designeri cât și de femeile din lumea întreagă sau de colecționari, iată 5 beneficii pentru care sunt purtate bijuteriile din argint cu chihlimbar-ambra:

1. Este considerată piatră cu efecte terapeutice asupra corpului și mediului în care se află: emite o energie caldă și luminoasă, amplificând buna dispoziție, calmul și echilibrul ceea ce ajută sănătatea sistemului imunitar. Protejează împotriva radiațiilor nocive ale aparatelor electronice.

  1. bijuterii-argint-chihlimbar

    2. Numeroase asocieri și întrebuințări benefice atunci când este folosită de către persoanele ale căror stil de viață este orientat după principiile culturilor orientale și a energiei cristalelor și pietrelor, cum ar fi: piatră aducătoare de noroc și protecție divină, având ca planetă guvernatoare Soarele.

    bijuterii-argint-ambra

    3. Bijuteriile cu pietre de chihlimbar sunt întotdeauna deosebite datorită nuanțelor pietrelor, a părticelelor pe care le conservă în interiorul lor și transformă bijuteria într-un accesoriu original, personal, interesant și debordant de creativitate, subliniind în acest mod unicitatea fiecărei persoane!

    bijuterii-argint-ambra-chihlimbar

    4. Este piatră recomandată și preferată ținutelor tomnatice, culorilor toamnei, fiind în ton cu nuanțele calde, pozitive ale celui mai blând dintre anotimpuri, transferând purtătoarei bunăstarea roadelor și bogățiilor oferite oamenilor de către mama-natură!

    pandant-argint-ambra-verde

    5. Bijuteriile cu ambra sau accesoriile diverse decorate cu ambra sunt ușor de purtat și asortat, fiind nepretențioase, mesajul lor transmite legătura ancestrală om-natură, simplitate, amintirea originilor străvechi și a nevoii permanente a omului de a fi conectat cu naturalul mediului din care face parte.

    inel-argint-chihlimbar

Suport clienți Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721 33 55 77 contact@janette.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!