5 IDEI DE ACCESORIZARE PENTRU ȚINUTELE DE SĂRBĂTORI 22.12.2017 18:16

5 IDEI DE ACCESORIZARE PENTRU ȚINUTELE DE SĂRBĂTORI 22.12.2017 18:16

Sărbătorile de iarnă sunt  prețioase prin însăși existența lor, prin faptul că au  puterea de a ne aduna laolaltă, oameni dragi, prin concentrația de emoții, bucurii și momente unice care se nasc doar atunci. Dar mai este ceva! Apariția ta! Felul în care arăți tu în acest peisaj înseamnă admirația lor și fericirea ta! Amintiri prețioase!
Felul în care te prezinți la un astfel de eveniment, cere să fie la înălțimea emoțiilor frumoase pe care le vei trăi acolo!
Un farmec cu totul deosebit într-o ținută îl au fără îndoială, bijuteriile. Bijuteriile din argint cu pietre semiprețioase sunt printre cele mai căutate, mai pline de viață și de nemurire.
Și pentru că această perioadă este una foarte plină cu fel de fel de pregătiri și lucruri de care trebuie să te ocupi, noi, echipa de asistență a moșului, îți suntem aproape și te ajutăm să alegi cele mai frumoase podoabe din colecțiile de bijuterii din argint Janette.

Ce bijuterii îți recomandăm să porți la ținutele de sărbători

1. Cercei din argint cu pietre strălucitoare de zirconiu fațetat și cristale de marcasită, detalii vintage, model candelabru, pietrele și design-ul ramelor din argint au forma romantică a lacrimei, foarte eleganți, păstrează nuanța tradițională a sezonului, verde intens, potriviți ținutelor deosebite care se doresc remarcate și apreciate.

CERCE-ARGINT-CANDELABRU-VINTAGE-PIATRA-VERDE-janette

2. Ținutelor all black sau uni color, auriul strălucitor este accentul de eleganță și creativitate care le va completa cu succes! În acest sens am ales o brățară din cristale aurii fațetate, model statement, elegant, va fi piesă de colecție purtată individual sau alături de un colier cu cristale de aceeași nuanță.

bratara-cristale-statement-janette

3. Varianta cea mai simplă și mai completă de bijuterii care îmbină modernul și clasicul este setul din argint, compus din cercei și pandantiv. Model floral, nemuritoarele, delicatele perle alături de strălucirea magică a cristalelor, nuanțe calde, nude, toate acestea accesorizate unei ținute sofisticate sau unui outfit simplu și discret vor evidenția trăsăturile fine, gingășia și eleganța purtătoarei.

bijuterii-argint-perle-janette

4. O bijuterie încântătoare pe care orice femeie și-o dorește și în special în această perioadă a minunatelor sărbători de iarnă este colierul statement împodobit cu cristale strălucitoare, piesă de top oricărui tip de ținută.

colier-statement-argint-cristale-floral-janette

Suport clienți Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721 33 55 77 contact@janette.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!