5 simboluri ale iubirii care te inspira sa alegi cadoul perfect de Valentine`s Day!

5 simboluri ale iubirii care te inspira sa alegi cadoul perfect de Valentine`s Day!

Cel mai frumos sentiment din Univers? Cele mai puternice emoții? Iubirea!
Sărbătorită peste tot în lume în diferite feluri, accesorizată cu diverse denumiri, Valentines Day, Ziua tuturor inimilor, Dragobete sau Ziua Saptelor, reprezintă mult așteptata zi dedicată iubirii și îndrăgostiților.

Momentul în care te retragi puțin din agitația de afară, iei sentimentul IUBIRE în brațe și i te dedici cu tot sufletul și cu toate simțirile. Îți întorci privirea și gândurile asupra persoanei iubite și îi dedici ce ai tu mai de preț. Timpul vostru, măsurat în clipe speciale. Nu, nu este absolut necesar să zburați la Paris! Știi ce-i și mai frumos decât Parisul? :) Voi doi, îndrăgostiți, iubindu-vă, dedicându-vă unul altuia. Și nemuritorul simbol al iubirii, pătruns de săgeata lui Cupidon. 

Un minunat dar pentru persoana iubită din viața ta în acest peisaj romantic îl alegi din colecția de bijuterii din argint de Valentine`s Day.

Iată care sunt simbolurile iubirii din care te poți inspira pentru povestea ta de dragoste:

1. Inimioara este asociată dintotdeauna cu dragostea și reprezintă cel mai puternic simbol al iubirii. Alege bijuterii din argint cu inimioară single dacă ești la începutul unei relații și dorești ca această zi să fie declarația ta de iubire. Lănțișoare din argint cu inimioară sau brățări din argint cu inimioare împodobite delicat cu cristale strălucitoare sunt printre cele mai multe preferințe. Desigur, cei îndrăzneți și nonconformiști, vor dărui iubitelor chiar și un inel din argint în formă de inimioară

 

bijuterii-argint-valentines-day-janette

 

Inimioare din argint cu forme deosebite, special create pentru persoanele super moderne, creative și originale, decorate cu opal, piatră cu rol protector, aducătoare de noroc, cunoscută încă din Evul Mediu și îndrăgită datorită culorilor și nuanțelor vesele și calde.

 

pandantive-argint-opal-inimioara-valentines-day-bijuterii-janette.

 

Domnii care optează pentru eleganță, alegerea perfectă înseamnă bijuterii din argint cu piatră neagră de onix, cu perle, cu pietre roșii precum coralul sau zirconiul în funcție de preferințele persoanei iubite. 

 

bijuterii-argint-onix-valentines-day-janette

 

2. Dacă sunteți împreună de ceva timp, atunci îi poți dărui iubitei tale, bijuterii din argint cu inimioară double, simbol al relației, al legăturii frumoase și pure dintre două persoane, consolidând-o și mai mult. Din nou, bijuteriile din argint cu cristale delicate și strălucitoare de zirconiu, rămân preferate printre darurile pline de emoție, fie că alegerea este pentru lănțișoare cu inimioară dublă, brățărele sau chiar inele din argint cu inimioare.

 

bijuterii-argint-inimioara-valentines-day-janette

 

3. Semnul infinit, un simbol fascinant, mistic, puternic și atrăgător. Reprezentare a echilibrului cosmic, definește ideea de fără sfârșit, de absolut. Iubirea este sentimentul despre care simțim cel mai profund că reprezintă infinitul. Bijuteriile din argint cu semnul infinit transmit mesajul nemărginit al iubirii.

lant-argint-zirconii-infinit-inimi-janette

4. Medalioane-talisman cu mesaje și declarații de iubire, un alt simbol la fel de important și puternic, concept romantic care transmite multă sensibilitate și emoții de neuitat. Lănțișoare din argint cu medalioanele care subliniază universalitatea iubirii ce nu ține cont de timp și spațiu, au gravat acest cuvânt în diferite limbi.

 

bijuterii-argint-mesaj-valentines-day-janette

 

5. Un alt simbol al iubirii, renumit din toate timpurile sunt aripile. Reprezintă zborul și libertatea nelimitată a spiritului, pacea și iubirea. Motivul îngerului călăuzitor prin care transmiți protecția ta, persoanei pe care o iubești. Zborul liber al visurilor și dorințelor voastre către împlinire. Bijuteriile din argint în forma aripilor, ne pun la dispoziție modele creative, pline de gingășie în tendințe moderne, păstrând sensibilitatea conceptului.

 

bijuterii-argint-aripi-valentines-day-janette

 

Dăruiți iubirii voastre de Valentine`s Day și de Dragobete, clipe magice de neuitat pentru că fericirea e ceea ce contează cu adevărat! 

 

bijuterii-janette-valentines-day

Suport clienți Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721 33 55 77 contact@janette.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!