ACEST ARTICOL ESTE MULȚUMESC-ul NOSTRU, VOUĂ!

ACEST ARTICOL ESTE MULȚUMESC-ul NOSTRU, VOUĂ!

Vă mulțumim! :) 

Pentru încrederea oferită bijuteriilor și accesoriilor Janette, precum și a serviciilor care însoțesc produsele noastre.

Pentru cuvintele calde, frumoase de apreciere, simpatie, încurajare și mulțumire pe care ni le-ați transmis de fiecare dată. Ne bucură până în suflete, ne motivează să fim tot mai buni pentru voi.

Pentru că sunteți fideli bijuteriilor și accesoriilor Janette și vă bazați pe noi pentru a crea cele mai delicate și pline de emoții momente așa cum sunt grija de sine sau atenția alegerii cadoului mult dorit pentru persoanele dragi.
 

Munca noastră înseamnă dedicare, responsabilitate și pasiune pentru:
produse de calitatediversificate, create pentru frumusețea, eleganța și împlinirea fiecărei femei din Univers.
- servicii de livrare pentru care ne preocupăm să fie cât mai rapide și adaptate nevoilor clientelor/clienților noștri.
consiliere de specialitate atât pentru doamne cât și pentru domni în materie de bijuterii, stiluri, evenimente, accesorizare și cadouri.
experiența cât mai plăcută și mai interesantă a fiecărui vizitator în magazinul Janette.ro .
bucuria și starea unică de încredere în sine, de frumusețe a femeii atunci când poartă bijuteria care îi pune perfect în valoare trăsăturile și personalitatea.


Acestea toate la un loc ne-au adus Certificatul de Excelență 2017, Feedback.TRUSTED.ro cu cea mai mare notă obținută 9,93 din 10.  Vă mulțumim over and over again! :)


Suntem onorați, încântați, fericiți și vă promitem câteva lucruri: că nu ne vom culca pe-o ureche, dimpotrivă, suntem încă și mai responsabili, mai pasionați, mai dedicați. Învățăm continuu, îmbunătățim continuu și ne dedicăm bijuteriilor din argint și accesoriilor de calitate, frumoase, diverse care să vă ofere experiențe unice, memorabile.


Viața însăși este o bijuterie presărată cu nestemate, depinde doar de noi să mergem pas la pas cu frumusețile ei!

Suport clienți Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721 33 55 77 contact@janette.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!