Card Cadou

Card Cadou
07.03.2017 12:56

Bijuteriile din argint sunt printre darurile favorite ale femeilor și rareori poți să dai greș în a oferi un asemenea cadou. Orice ai alege, cercei din argintpandantive din argint cu pietre semiprețioasebrățări din argint sau seturi complete, gestul tău va fi la fel de frumos și primit cu încântare.
Însă, universul cadourilor vine cu o nouă variantă foarte modernă, relaxată și care îți oferă garanția cadoului mult dorit! CARDUL CADOU, cea mai inovatoare variantă de a oferi exact cadoul visat! Cadoul tău, alegerea ei! Acest tip de produs vine cu predilecție în întâmpinarea bărbaților moderni, ocupați, dar preocupați de fericirea persoanelor dragi din viețile lor.
Un card cadou valoric își propune să te ajute să oferi mai mult decât un cadou. Te ajută să oferi exact acel cadou pe care și-l dorește!

card-cadou-valoric-bijuterii-argint-janette
Surprinde persoanele speciale din viața ta cu un dar inedit, indiferent de ocazie. Tu oferă-i bucurie și atenție și las-o pe ea să-și aleagă ce-i place mai mult din colecțiile de bijuterii din argintbijuterii handmade sau ceasuri de mână.
De ce să cauți tu printr-o mulțime de bijuterii și să o privezi pe ea de acest deliciu! Fii practic, modern, câștigă timp și dăruiește smart! Tu alegi suma de care dispui iar ea își alege bijuteria sau bijuteriile care îi vor pune în valoare frumusețea și originalitatea.
Pentru tine 5 minute și timp în plus ca să te documentezi în domeniul care te pasionează iar pentru ea o sesiune entuziastă de shopping în magazinul de bijuterii și accesorii Janette.ro

Pentru că a face un cadou, înseamnă și bucuria ta, nu doar a persoanei care îl primește. Nu transforma aceste clipe în ceva stresant atunci când nu știi ce să alegi! Alege soluția! Cu restul se descurcă ea de minune, crede-ne! :)

Suport clienți Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721 33 55 77 contact@janette.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!