CARE SUNT ACCESORIILE DE ÎNCREDERE DIN GARDEROBA TA?

CARE SUNT ACCESORIILE DE ÎNCREDERE DIN GARDEROBA TA?

Accesoriile din piele naturală, portofelul, geanta, borseta, reprezintă unele dintre cele mai calitative și longevive obiecte din garderoba unei femei sau a unui bărbat. Sunt parte din personalitatea noastră. Întotdeauna se potrivesc stilului fiecăruia, unic și personal.

Avem nevoie ca aceste obiecte să îndeplinească 3 funcții de bază fără de care nu-și merită banii și efortul nostru de a le purta:
 

1. Calitatea materialului din care sunt confecționate. Pielea naturală garantează rezistența accesoriului pe termen lung, îți transmite siguranța și încrederea unui produs trainic are un efect plăcut la atingere și nu în ultimul rând, te face să te simți bine sentimentul de a fi în posesia unui obiect de valoare, apreciat și de persoanele din jur tău.
Să ne amintim, pentru că mulți dintre noi am ”experimentat”, acele momente tragi-comice în care am folosit un portofel pe care l-am cumpărat mai mult pentru felul în care arăta decât pentru calitatea sa iar în timp ce te aflai la cumpărături și te grăbeai, scoți portofelul din geantă sau din buzunar acesta se rupe sau se strică doar pentru că l-ai agățat din grabă de alt obiect. Sau: te grăbești să-l deschizi și se rupe materialul din jurul capsei sau pe linia fermoarului. Cât de neplăcut a fost nici nu vrem să ne mai amintim! :) Așadar, investește puțin mai mult într-un portofel din piele naturală sau o borsetă pentru bărbați sau orice alt accesoriu de acest tip.
 

2. Confortul unui portofel sau a unei borsete pentru bărbați din piele naturală cu o croială bine realizată care pune pe primul loc practicabilitatea. Ușurința de a fi folosit, compartimentarea adecvată și sistemul de închidere sunt atributele principale. Pentru că știm deja, cum o poșetă, un portofel sau o borsetă care sunt greu de manevrat și nu se potrivește nevoilor tale, eviți să-l mai porți iar cu timpul abandonezi de tot să mai folosești acel accesoriu și devine un obiect inutil. Evită să cheltui bani pe accesorii de calitate slabă și să-ți aglomerezi sertarele cu obiecte pe care nu le mai folosești!
 

3. Design-ul unui astfel de accesoriu care ne îmbrățișează stilul și descrie parte din personalitatea și preferințele fiecărei doamne sau fiecărui domn. Liniile clasice îmbinate cu cele moderne, culori elegante sau tinerești crează pentru fiecare purtător sau purtătoare, acel mic obiect util și frumos cu care ne identificăm, care ne completează elegant ținuta în fiecare zi și de care ne despărțim abia seara în pat. :) Un accesoriu în care investești pe termen lung, trebuie să-ți placă, să te bucure, să te simți bine folosindu-l!
 

Ne mândrim cu produsele fabricate în România de mâini iscusite, susținem și promovăm accesoriile din piele naturală pe care te vei baza timp de ani de zile. Indiferent că ești femeie sau bărbat, folosești portofelul aproape la fel de mult pe parcursul unei zile ca și telefonul. În aceste condiții un portofel de damă sau un portofel bărbătesc devine accesoriul de încredere din garderoba ta atunci când este din piele de cea mai bună calitate și rezistă utilizării frecvente sau chiar foarte frecvente. Nu este vorba despre un simplu obiect cumpărat, este vorba despre banii tăi, imaginea și confortul tău! 
 

Fiecare dintre noi avem un portofel în buzunar, în geantă sau în mână.
Să fie unul din piele naturală de calitate, fabricat în România!

Suport clienți Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721 33 55 77 contact@janette.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!