Cerceii CREOLE în topul alegerilor actuale

Cerceii CREOLE în topul alegerilor actuale
Le admirăm de fiecare dată aparițiile, look-ul, vestimentația și bijuteriile sau accesoriile care le înfrumusețează, ne atrag atenția și ne inspiră. Da, este vorba despre vedete precum Jennifer Lopez, Rihanna, Miley Cyrus, Khloe Kardashian, Andreea Raicu care poartă aproape fără excepții, acest tip de bijuterii: cercei model creole și arată extrem de feminine cu acel aer tineresc și modern.

                                

În realitate, cerceii creole fac parte din categoria bijuteriilor clasice care nu s-au demodat de-a lungul timpului și sunt la fel de sexy și atractivi ca în perioada disco a anilor ‘60 / ‘70. Cel mai mare avantaj al creolelor este că pot accesoriza o diversitate de ținute de la cele cu accent retro, la ținute casual, clasice, ținutele de birou sau ținutele de seară pentru evenimente foarte elegante.

                               


Un alt aspect foarte interesant al cerceilor creole este marea lor capacitate de a atrage atenția. Imposibil să nu fi observat efectul parcă magic pe care îl creează aceste bijuterii asupra femeilor care aleg să-i poarte. Specialiștii în modă și frumusețe susțin ca acest efect de atragere a privirii se datorează formei pe care o au creolele, cercul de diferite dimensiuni care accentuează foarte frumos pomeții, definindu-ți mult mai armonios trăsăturile.

                              


Colecția de Cercei Creole Janette are o varietate bogată de modele și suntem siguri că orice femeie își găsește modelul potrivit și dorit. În primul rând sunt toate dimensiunile posibile, de la cercurile cele mai mici până la cercuri mari și foarte mari. Modele groase de cercei creole recomandați pentru trăsăturile mai lungi și mai ascuțite ale feței, modele subțiri cu cercuri foarte mari recomandați trăsăturilor mai pline și mai voluminoase ale tenului/corpului. Modele răsucite de diferite dimensiuni ale cercului, mai groase sau mai subțiri, nuanțe argintii, aurii sau rose, acestea fiind asociate cu ținutele care trec dinspre casual spre office și elegante. Aproape toate modelele de cercei creole sunt disponibile în cele 3 nuanțe: argintiu, auriu și rose, astfel cu siguranță vei face alegerea perfectă!

                             


Câteva modele aparte din categoria creolelor cu design special sau chiar modele unicat sunt cele decorate cu cristale incolore, extrem de elegante și seducătoare, de asemenea pe dimensiuni și nuanțe diverse de unde ai opțiunea să alegi exact ce îți dorești! 

                            


Tot modele speciale și foarte dragi nouă sunt și creolele cu pietre semiprețioase precum coralul care transmit un aer exotic, extrem de feminin și îndrăzneț. Le recomandăm ținutelor de vară sau ținutelor de orice tip acolo unde vrei să-ți pui în valoare temperamentul și stilul prin accesorii deosebite și puțin ieșite din tipare. Vei fi just amazing!

                           

Suport clienți Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721 33 55 77 contact@janette.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!