COLECȚIA DE PORTOFELE HANDMADE DIN BUCOVINA

COLECȚIA DE PORTOFELE HANDMADE DIN BUCOVINA

Credem cu tărie că produsele lucrate manual reprezintă viitorul. Încetul cu încetul tot mai mulți oameni caută calitatea în locul falsului beneficiu al produselor ieftine și foarte accesibile. Ne amintim tot mai mult ce înseamnă să construim noi înșine lucrurile de care avem nevoie și nu doar să cumpărăm orice-oricum! Calitatea acelui lucru, mulțumirea de sine, implicarea, dăruirea, creativitatea, cunoștințele și ideile noastre spontane și originale îl vor face de necomparat, unic, îi transmitem din energia și suflul vieții noastre.

accesorii-barbati-piele-naturala-handmade-Bucovina

Aici avem un accesoriu conceput să dureze o viață. Atent lucrat manual din cele mai calitative materiale naturale după cele mai bune și sănătoase tehnici de către artizani pricepuți din inima Bucovinei. Este al tău! Bucură-te de el sau bucură pe cineva drag! Oferit în dar, unei prietene sau unui prieten, va fi fără îndoială o amintire plăcută, purtată alături, zi de zi pentru mult timp. Și cât de mult am aprecia un astfel de cadou, mesager al caracterului care suntem, încărcat cu simboluri cinstite de care să te mândrești.

portofel-piele-naturala-barbatesc-janette.ro

portofele-piele-naturala-handmade-janette.ro

Pe măsură ce timpul trece, oamenii nu mai arată la fel de frumoși și încântători. Este un proces natural.  Acest accesoriu va arăta tot mai bine cu trecerea timpului. De asemenea, datorită unui process natural. Ca să ai grijă de el, tratează-l cu respectul cuvenit, încearcă să nu-l pierzi iar dacă se murdărește, curăță-l doar cu o cârpă moale umezită în apă călduță. Oh și încearcă să-l păzești de hoți. :) Este…răpitor!

portofel-handmade-piele-naturala

Fiecare portofel din piele confecționat este unic. Prin formă și design în primul rând dar și prin atenția la detalii și nu doar atat! Micile urme, imperfecțiuni de pe unele suprafețele materialului sunt specifice pielii naturale și se integrează în filosofia noastră sănătoasă: nu irosim materiale!

portofel-handmade-piele-naturala

Fiecare portofel este lucrat cu aceeași pasiune și grijă – meșterii iubesc ceea ce fac, își iubesc meseria, produsele rezultate din mâinile lor și respectă acest proces al creației de la început până la sfârșit! Nimic nu este făcut ”de mântuială”, cum se spune din bătrâni la noi în nordul Bucovinei.

portofel-handmade-piele-naturala

Și sperăm că și tu vei găsi această creație la fel de practică, folositoare și frumoasă, precum o vedem noi. Ca să cităm un cult clasic, acesta poate fi începutul unei frumoase prietenii. Tu și portofelul tău. Trecând prin timp. Atât de natural!

portofel-handmade-piele-naturala
portofel-handmade-piele-naturala

portofel-handmade-piele-naturala

Suport clienți Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721 33 55 77 contact@janette.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!