Cum să fii chic la locul de muncă?

Cum să fii chic la locul de muncă?

Pentru o femeie este foarte important felul cum arată, cum se îmbracă și cum se accesorizează. Fiecare zi reprezintă o provocare în acest sens, un maraton aș putea zice în unele dimineți când ți se pare că nu îți mai ajunge timpul pentru alegerea ținutei, pantofilor, accesoriilor și nu în ultimul rând make-up-ului oricât de discret ar fi el. Îți propun o serie de ținute și accesorii pentru fiecare zi a săptămânii, așa, ca să te inspiri...

 


Pentru luni am ales o ținută lejeră ca după weekend, formată dintr-o pereche de jeans cu talie înaltă negri, combinați cu o cămașă casual cu detalii florale, un colier statement, pulover și un rucsac foarte la modă în acest sezon.

tinuta-casual

 Pentru marți iți propun o rochie neagră simplă, un colier maxi colorat care să atragă atenția în zona feței.
 
rochie-colier

 Ziua de miercuri trebuie să fie ceva mai colorată, ca să ne dea avânt până la final de săptămână, așadar am ales o rochie înflorată accesorizată cu o pereche de cercei statement și o brățară asortată, cu geantă casual-elegantă.

rochie-flori-casual-eleganta

Pentru joi un pulover casual cu broderie florală, jeans negru, cercei colorați și un rucsac sau o geantă.

trinuta-casual-moderna

Pentru vineri, că tot se apropie weekend-ul, jeans albastru, un tricou sau cămașă uni cu un colier chic, geantă casual și o haină potrivită.

tinuta-casual-eleganta-moderna

                                                            

În weekend te îmbraci cum vrei, alegerea îți aparține...O pijama pufoasă și un somn dulce, o ținută lejeră pentru o ieșire cu prietenii sau o rochie elegantă pentru un eveniment....

Suport clienți Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721 33 55 77 contact@janette.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!