Despre prietenie și simbolurile ei

Despre prietenie și simbolurile ei

Cum îți înseninezi o zi mohorâtă, o zi în care nu ai chef să faci nimic? Suni prietena cea mai bună. Mergeți la o cafea, petreceți o zi linistită împreună, cu mici bucurii și plăceri nevinovate(*escapadă de la cruda dietă), o tură de shopping atâât de benefică pentru sănătatea psihică a femeilor, muulte poze, zâmbete și amintiri de neuitat.

 prietenie-simboluri-bijuterii-janette

  

Viața e mai bună când ai un prieten alături. Cea mai bună prietenă insă e sarea și piperul din viața ta. Cu ea râzi, plângi, glumești, faci cumpărături și petreceri în pijamale ca nimeni alta.

 bijuterii-argint-femei-prietene-prietenie-janette

Dar atunci când cea mai bună prietenă nu e aproape de tine, ce faci? O suni, îi scrii sau îi dăruiești ceva care să îi amintească mereu că tu ești lângă ea și ea lângă tine chiar și dacă sunteți despărție de kilometrii.

 


    


bijuterii-argint-pandantive-prietenie-janette

prietenie-simboluri-bijuterii-janette

Un talisman este cel mai potrivit în astfel de cazuri, pentru că se poate purta oricând și oricum, la orice ținută, iar dacă e unul special unde poți ascunde un mic secret, o mică fotografie cu cea dragă este perfect.

 

 


      

 pandantiv-argint-ambra-chihlimbar-galben-casetuta-janette


Se spune că prietenii îți dau putere când nu mai ai, îți dau speranță și mereu vei găsi un loc unde să mergi atunci când nu ai unde. O prietenie adevărată este o comoară, așa că prețuiește-o.

Suport clienți Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721 33 55 77 contact@janette.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!