Dragii noștri, ne continuăm activitatea și onorăm toate comenzile la timp!

Dragii noștri, ne continuăm activitatea și onorăm toate comenzile la timp!

Dragii noștri, ne continuăm activitatea și onorăm toate comenzile din această perioadă :)

Înainte de toate vă spunem că suntem împreună în această perioadă, chiar dacă stăm acasă în izolare, chiar dacă nu ne vedem rudele, prietenii și colegii. Suntem împreună, conectați prin solidaritate, susținere, respectarea măsurilor impuse de autorități și energia pozitivă pe care ne-o transmitem unii altora.

Luând în considerare acestea, noi am decis să ne continuăm activitatea printr-un program special, respectând cu mare atenție toate recomandările de igienă, de deplasare, evitând locurile aglomerate și expuse. Ne-am aprovizionat cu materiale dezinfectante pentru a asigura în permanență condiții de lucru în maximă igienă, urmând toate regulile transmise de autorități.

Așadar, toate comenzile voastre vor fi preluate, onorate și livrate la timp în 24h sau maxim în 48h.

În această perioadă îți recomandăm să folosești cât mai des cardul în schimbul plăților cash iar pentru a încuraja această măsură extra de protecție, noi oferim 10% discount la orice comandă care este achitată online (plata cu cardul).

Fan Courier se va ocupa doar să-ți predea coletul.

FAN Courier, liderul pieței locale de curierat, informează că activitatea de curierat se desfășoară în condiții de siguranță pentru clienți și angajați, fără restricții sau limitări în nicio zonă geografică din România. Compania a luat toate măsurile de prevenție impuse de normele în vigoare astfel încât livrarea expedițiilor să aibă loc la timp și respectând pe deplin angajamentul public.  De asemenea, au  implementat posibilitatea de livrare contactless pentru expedierile la care nu este necesară încasarea de numerar și la care confirmarea de primire se poate genera electronic.
Toți angajații care intră în contact cu clienții au fost dotați cu măști, mănuși de protecție și dezinfectant. Sunt informați constant cu privire la măsurile pe care le pot lua pentru a se proteja pe ei, colegii, familiile lor și clienții pentru a evita riscul unei posibile infectări.

Compania are implementat un protocol de urgență ce va fi activat în situația apariției unei suspiciuni de risc de infectare. Până în prezent, nu există nici un caz de infectare în interiorul organizației.

Ne dorim să păstrăm această perioadă liniștită, să rămânem optimiști, alături de cei dragi, sănătoși și să avem avem grijă de noi și de familii! 

#stamacasa 

#cumparaturionline

#platacucardul

janette-totul-va-fi-bine

Suport clienți Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721 33 55 77 contact@janette.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!