EVENIMENTE IMPORTANTE ? CE FAC BIJUTERIILE PENTRU TINE!

EVENIMENTE IMPORTANTE ? CE FAC BIJUTERIILE PENTRU TINE!

Urmează o perioadă încărcată de evenimente care de care mai frumoase, mai dragi și pline de emoții. Evenimentele sunt de fiecare dată așteptate cu bucurie și încântare, reprezintă un prilej minunat să ne reîntâlnim cu persoanele cunoscute și dragi pe care nu reușim să le vedem în timpul anului și ne revedem cel mai adesea doar la evenimentele importante din familie.

Fie că vorbim despre ocaziile speciale din familie: nunți, botezuri, onomastici, sau despre petreceri pentru părinți sau recepții organizate în compania la care lucrezi, acestea înseamnă acel moment în care este frumos și recomandat să purtăm o ținută specială și accesorii în concordanță.

Bijuteriile elegante din argint cu perle sunt printre primele recomandări ale tuturor specialiștilor în domeniu. Rafinamentul, feminitatea, eleganța sunt întotdeauna puse în valoare de către bijuteriile cu perle!

Piese precum o pereche de cercei din argint cu perle, incredibil de eleganți și spectaculoși, îți oferă, alături de originalitatea lor și câteva beneficii de luat în seamă:
- poți alege o ținută de ocazie mai relaxată în linii simple în care să te simți mult mai comod și mai dinamică, punctul prețios punându-l în zona accesoriilor: în acest caz, spectaculoasa pereche de cercei din argint cu perle, model candelabru, lungi, împodobiți în totalitate cu perle și cristale decorative de marcasită cu efecte strălucitoare-glossy.
- reprezintă acel tip de investiție într-o bijuterie statement, de colecție pe care o porți la orice eveniment, rămâne mereu clasică, elegantă, actuală, feminină.
 

cercei-argint-perle-janette.ro

Dacă ești acea persoană care se simte mai elegantă și cu ținuta mai completă atunci când bijuteriile fac pereche, poți asorta cu toată încrederea la perechea de cercei un ceas din argint cu brățară împodobită cu perle și cristale strălucitoare de marcasită în aceeași notă de stil și rafinament.

bijuterii-argint-perle-janette.ro

bijuterii-argint-perle-janette.ro

Sau un pandantiv statement din argint cu perle și marcasite dacă rochia pe care o vei purta are o deschidere generoasă și vrei să pui în valoare un decolteu frumos, umeri grațioși și o coafură interesantă.

bijuterii-argint-perle-janette.ro


Această accesorizare va fi în totalitate completă și cu inelul din argint cu perle și marcasite cu același model iar în acest caz, accesorizarea cu bijuterii va fi atracția centrală și admirată a apariției tale iar tu te poți bucura de o ținută mai relaxată, de acea little black dress sau chiar o ținută de ocazie tip salopetă.
 

bijuterii-argint-perle-janette.ro


Oricare dintre aceste piese de accesorizare alegi să o porți, vei arăta absolut fabulos, te vei simți minunat de frumoasă și elegantă fără să ai nici un dubiu cu privire la imaginea ta iar admirația celor din jur este garantată!

Și încă ceva, darling: evenimentele de gală nu sunt doar pentru și despre 2 sau 3 persoane principale, sunt pentru și despre fiecare participant în parte! Așadar ești acolo ca să te simți bine să petreci bine și să creezi amintiri memorabile! DO IT BOLD!

Suport clienți Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721 33 55 77 contact@janette.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!