LUNA MARTIE ESTE DEDICATĂ FEMEILOR! CADOUL EI LA ÎNCEPUT DE PRIMĂVARĂ!

LUNA MARTIE ESTE DEDICATĂ FEMEILOR! CADOUL EI LA ÎNCEPUT DE PRIMĂVARĂ!

A venit martie, iar în martie sărbătorim mamele și toate celelalte femei speciale din viețile noastre. Cunoaștem deja tradiția lui Mărțișor și 8 Martie, simbolistica primăverii și a femeii. În viața ta este una sau sunt mai multe femei care merită toată sensibilitatea, grija și atenția ta la început de primăvară. Femeile adoră ciocolata, parfumurile, spa-urile și bijuteriile! De haine nici nu mai pomenim! Ne oprim la bijuterii care de-a lungul tuturor momentelor istorice, rămân în topul preferințelor acestor ființe gingașe și drăgălașe care ne umplu existența de emoții și bucurie!

Iată cu ce îți recomandăm să accesorizezi ținutele tale de primăvară sau să dăruiești unei persoane dragi ție, căreia vrei să-i transmiți prețuirea și gândurile tale calde. Ai 3 variante simple în colecția de bijuterii din argint din care să te inspiri :

1. Bijuterii din argint clasice, apreciate de doamnele elegante, care adoptă un stil bine definit și care doresc să pună în valoare aceste trăsături ale bunului gust cu discreție și rafinament. Broșele din argint cu pietre semiprețioase sau perle reprezintă un adevărat simbol al primăverii și sunt apreciate la orice vârstă și oricare stil. Atașate paltoanelor, jachetelor, eșarfelor, ținutelor office sau celor elegante de seară, cardiganelor, bentițelor pentru păr, rucsăcelelor sau trăistuțelor din pânză și în multe, multe alte locuri pe care le găsește imaginația fiecăreia. Sunt cadourile ideale pentru mame, bunici, soții sau domnișoare de orice vârstă atâta timp cât ai grijă să respecte tematica și trăsăturile persoanei căreia o dăruiești.

brosa-argint-floral-janette.ro

2. Bijuteriile din argint fără piatră, alegerea de vis în cazul în care ești femeia modernă sau te adresezi femeii moderne cu spirit independent, nonconformistă și curioasă de tot ce este nou și interesant. Brățările din argint simplu, fără pietre, modele afro, indiene, fixe, cu design geometric-masculin și uneori forme nedefinite accesorizează ținutele minimaliste sau rock precum și cele office, rochiile îndrăznețe de seară sau un outfit elegant cu linii masculine. Cerceii din argint sunt la egalitate ca preferințe, obligatoriu și aceștia cu design-uri cât mai abstracte, artistic lucrați, piese unicat de colecție. Cu un astfel de cadou, reușești să fi la fel de important ca bijuteria ei minunată! 

 

3. Bijuteriile din argint tinerești, relaxate, cu motive și tematici care te amuză și te înveselesc de fiecare dată când deschizi caseta de bijuterii. Delicatele lănțișoare din argint cu medalion cu simboluri care reprezintă pasiunile ei (baletul, pictura, drumețiile în natură, etc). Cercei lungi din argint inspirați din tendințele gipsy, boho, hippie sau pandantive din argint cu inimioare, îngerași și semnul infinit prin care transmiți sentimentele tale de afecțiune și protecție.

 copacel-argint-janette.ro   

lantisor-inimioara-argint-janette.ro

Primăvara începe cu tine cu noile tale emoții și motive pentru care pregătești planuri pe tot anul. Dăruiește-ți ție sau unei persoane de suflet un mic simbol al anotimpului renașterii și vei observa energia pozitivă din jurul vostru.

Suport clienți Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721 33 55 77 contact@janette.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!