BLACK FRIDAY 2021

BLACK FRIDAY 2021
Ce reprezintă bijuteriile și când este bine să le cumperi

Cel mai așteptat eveniment al toamnei se apropie cu pași repezi. Black Friday este momentul din an în care toată lumea vânează reduceri la produsele preferate. Nu este nimic nou că bijuteriile sunt printre cele mai cumpărate articole în perioada de Black Friday. Dacă și tu te numeri printre iubitoarele de bijuterii și ești fan al reducerilor, te anunțăm că între 12 și 18 noiembrie vom avea super reduceri pe site.
Lăsând la o parte promoțiile, ne-am gândit să vorbim puțin despre istoria bijuteriilor și ce reprezintă ele. 
Încă din cele mai vechi timpuri, bijuteriile au avut o valoare deosebită și au fost foarte îndrăgite. Meșteșugarii cei mai pricepuți și-au etalat lucrările și au creat noi concepte. Popularitatea argintului își are originile în acele vremuri. Acest material era atât de prețuit de oameni, încât foloseau inele din argint ca monedă de schimb. Cu timpul, lucrurile au evoluat, însă valoarea bijuteriilor a rămas aceeași. Astăzi, bijutieri din toate colțurile lumii se inspiră din eleganța și feminitatea femeii, reușind să conceapă adevărate opere de artă din mici bucăți de metal. Cu mândrie, milioane de femei poartă zi de zi creațiile lor și își pun în valoare personalitatea cu ajutorul acestora.




Ce spun despre tine bijuteriile pe care le porți?

Te-ai întrebat vreodată de ce ai ales o anumită pereche de cercei din toate opțiunile? De ce schimbi brățările sau inelele uneori? Te asigurăm că nimic nu este la întâmplare. Fiecare model și fiecare material ales reprezintă ceva din tine. Iată ce semnifică materialele din care sunt făcute cele mai îndrăgite bijuterii:
- Argintul este metalul prețios cel mai îndrăgit de femei. Acesta este asociat cu energia feminină, pune în valoare frumusețea și oferă o notă de senzualitate și rafinament purtătoarei. De asemenea, simbolizează latura spirituală și liniștea sufletească, dezvoltând intuiția, o caracteristică des întâlnită în rândul doamnelor. Dacă majoritatea bijuteriilor tale sunt confecționate din argint, trebuie să știi că ceea ce emani în jurul tău este feminitate, senzualitate și spiritualitate.
- Perlele, prin simplitatea și eleganța lor, simbolizează puritate, inocență și înțelepciune. Considerate bijuteriile celor bogați, acestea reprezintă putere și au proprietatea de a ține în echilibru karma purtătoarei.

  


- Chihlimbarul, datorită originii sale organice, creează o profundă legătură cu natura. Acesta este asociat creativității și îi oferă purtătoarei originalitate.



- Cristalele de marcasită sunt o reprezentare materială a încrederii de sine și a succesului. Dacă obișnuiești să porți bijuterii cu marcasite, află că ești o persoană inspirațională și aduci un plus de valoare oriunde mergi.



- Zirconia sau diamantul sintetic, așa cum i se mai spune, este o piatră semiprețioasă foarte răspândită și des utilizată. Aceasta semnifică armonia dintre suflet și corp, autenticitatea și echilibrul emoțional. Prin strălucirea sa, aduce purtătoarei o stare de bine resimțită chiar și de către cei din jurul său.



Pe lângă materialele din care sunt confecționate bijuteriile pe care la porți zilnic sau la ocazii speciale, este necesar să știi și ce simbolistică ascund modelele pe care le porți.
Dacă ai o preferință aparte pentru modele abstracte, cu siguranță ești o persoană creativă, cu o personalitate inedită, care nu se limitează la sfera cunoscutului.
În situația în care mai degrabă alegi bijuterii inspirate din natură și redate sub forma florilor, a frunzelor sau a copacilor, sunt semne că ești o persoană plină de vitalitate, bine ancorată în realitate și foarte prezentă în viața sa.



Reprezentarea animalelor în bijuterii poate fi diferită în funcție de cultură, însă în general acestea sunt purtate de către persoanele puternice, cu un enorm spirit de evoluție.



Semne astrale simbolizează visarea și melancolia. Dacă îți plac aceste modele, s-ar putea să fii o persoană idealistă, adesea cu capul în nori și destul de pasională. 



Ce bijuterii poartă vedetele lumii?
De-a lungul timpului, personalități feminine din lumea întreagă și-au afișat podoabele prețioase, inspirând cu grația și rafinamentul lor. Dintre acestea, doar 3 au rămas și vor rămâne în istorie ca simbol al sexului frumos și iubitoare împătimite de bijuterii.
Prima mare doamnă care a revoluționat lumea modei și a fost o femeie de afaceri desăvârșită este Coco Chanel. Aceasta a devenit rapid un idol pentru toate femeile și le-a inspirat în ceea ce privește bijuteriile. Avea o pasiune aparte pentru perle datorită eleganței deosebite și a simplității lor, trăsături care o defineau.  Aceasta își accesoriza întotdeauna ținutele cu șiraguri minunate de perle. Ornamentele extrem de prețioase sunt prezente și în cele mai cunoscute poze rămase în amintirea publicului, inspirând în continuare femei de toate vârstele.
Deși perlele purtate de Coco Chanel erau foarte scumpe și rare, dacă îți dorești să adopți un stil asemănător, poți opta să porți perle de cultură. Acestea sunt tot perle naturale, însă sunt mult mai accesibile datorită faptului că omul intervine în proces și determină intenționat formarea perlei. 



Următoarea femeie remarcabilă este nimeni alta decât Marilyn Monroe. Femeia care a devenit un simbol al frumuseții, a impresionat lumea cu trăsăturile sale deosebite și a pus pe jar inimile multor bărbați prin rafinamentul și senzualitatea sa. În ceea ce privește bijuteriile, actrița avea o pasiune halucinantă pentru diamante. Acest lucru era cunoscut de toată lumea, motiv pentru care Marilyn  primea adesea bijuterii cu astfel de nestemate, având chiar o colecție impresionantă. Strălucirea și unicitatea fiecărui diamant o inspirau, iar ea inspira publicul la rândul său și continuă să o facă și azi. Dacă o admiri pe Marilyn Monroe și îți dorești să adopți stilul său iconic, poți înlocui diamantele cu zirconia. Tot ce îți mai trebuie apoi este rujul roșu și încrederea în sine.



Ultima, dar nu cea din urmă, este minunata actriță Elizabeth Taylor. Aceasta este cea care îmbogățit lumea prin talentul său remarcabil și a oferit publicului cea mai bună interpretare a Cleopatrei. De asemenea, este și femeia care a dus pasiunea pentru bijuterii la rang de artă. Dintre toate pietrele prețioase pe care le avea, smaraldele erau de departe cele mai îndrăgite. Frumusețea și talentul său au făcut-o remarcată în lume, însă smaraldele i-au definit stilul. Dacă și tu ești o admiratoare a cristalelor verzi, poți înlocui smaraldele cu zirconia verde. Vei obține un look atemporal, inspirat de grațioasa Elizabeth.



Cum să cumperi bijuterii inteligent?
După cum ai văzut, bijuteriile sunt elemente prețioase care pot avea o însemnătate neprețuită. Deși sunt de o eleganță admirabilă și oferă un plus de strălucire fiecărei femei, acestea nu sunt întotdeauna accesibile.

Dacă și tu îți dorești foarte mult anumite piese, dar nu a fost tocmai oportun să le cumperi până acum, avem vești bune pentru tine. De Black Friday avem o super campanie de reduceri la o selecție impresionantă de bijuterii unicat. Deși valoarea pe care o aduc în viața ta este neprețuită, ne-am gândit să îți oferim aceste reduceri drept recunoștință. Tot ce trebuie să faci este să stai cu ochii pe noi în perioada 12-18 noiembrie și să îți alegi modelul preferat. Ca să nu pierzi oferta, te poți abona la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile și surprizele pe care ți le pregătim.


 

Suport clienți Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721 33 55 77 contact@janette.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!