Yeeey a venit în sfârșit VARA mult așteptată!

Yeeey a venit în sfârșit VARA mult așteptată!

Vara este momentul ideal să scoți la plimbare bijuteriile alea minunate pe care ți le dorești. Este un anotimp atât de versatil, în care poți purta cu ușurință bijuterii statementminimal sau cu pietre naturale. Nu te sfii și combină-le cu țesături naturale, foarte moderne.

Colecțiile de bijuterii din argint JANETTE dedicate verii sunt alcătuite din bijuterii din argint cu nuanțe satinate aurii și rose care ne amintesc de apusurile extraordinare de vară, sau pietre naturale de coral, turcoaz sau lapis lazuli care ne poartă pe valurile mării!

bijuterii-argint-aurit-de-vara-cercei-pandantive-janette

Știm, toate vrem să fim cât mai glamour oriunde ne-am afla, fie că e la mare, pe plajă, la o terasă cochetă sau la un restaurant select. Ținuta accesorizată corect va spune totul despre tine și gustul rafinat care îți definește personalitatea.
 

bijuterii-argint-pietre-semipretioase-janette

În sezonul estival, urmele sexi de bronz, zilele scăldate în soare, băuturile reci și înghețata sunt elementele care definesc cel mai iubit anotimp. Creează amintiri plăcute și ai grijă să îți accesorizezi ținutele cu bijuterii memorabile!

bijuterii-argint-pietre-semipretioase-deosebite-janette

Suport clienți Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721 33 55 77 contact@janette.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!