Ce bijuterii purtăm toamna aceasta?

Ce bijuterii purtăm toamna aceasta?

Colierele statement revin în forță și își pun amprenta pe ținutele tale într-un mod unic, surprinzător, fie că sunt cu pietre strălucitoare, colorate sau poate cu inserții metalice, un must-have al sezonului. Diferitele tonuri maronii, brune, verde sau roșu sunt cele mai apreciate culori ale momentului așa că hai cu noi și alege-ți preferatele pentru a avea cele mai cool ținute.

Comorile ce îți împodobesc frumos decolteul trebuie să fie nu numai statement, dar și cu bun gust pentru că un accesoriu potrivit schimbă orice ținută monotonă, într-o apariție de admirat!

Pentru început îți propunem un colier care nu are nevoie de foarte multe cuvinte pentru a-l descrie, colierul Jadeide cu design modern, floral, decorat cu flori realizate din perle de apă dulce, cristale strălucitoare și agate negre. Forme și fațete care emană străluciri elegante, volumetrie și supradimensional , o piesă de colecție, atemporală.

colier-statement-floral-perle-pietre-cristale-janette

Un alt colier maxi-size este colierul Kemira, o bijuterie deosebită, decorată cu sute de cristale ce transmit culorile vii ale curcubeului, cele mai puternice capabile să înveselească orice ținută în zilele mohorâte de toamnă. Sfat: îndrăzniți să mixați articolele de îmbrăcăminte în nuanțe tomnatice-pământii cu accesorii strălucitoare sau puternic colorate, efectul este adorabil!

Să nu uităm totuși și de celelalte accesorii, nelipsite din caseta cu bijuterii, brățările de preferat  în această perioadă de dimensiuni mari. La fel și inelelecerceii și pandantivele.

bijuterii-argint-pietre-handmade-janette
Cu un lanț potrivit de lung, pandantivul Aspene realizat din argint 925, formă de lacrimă, decorat cu motive florale și piatră de citrin fațetată, transformă o ținută casual în una cu totul sofisticată, feminină, deosebită.

bijuterii-argint-pietre-citrin-janette

Un alt pandantiv care ne-a atras atenția este pandantivul Celthic cu design floral pus în valoare de cristalele de marcasită, mare, rotund, merge de minune cu un șnur la baza gâtului devenind un choker unicat, accesoriu elegant și trendy în același timp.

Pandantivul Janetta cu piatră de chihlimbar și inserții de piele naturală maro-coniac, forma și nuanța frunzelor tomnatice, merge perfect atât cu un șnur, aproape de baza gâtului cât și cu un lanț lung din argint, împodobind decolteul în ton cu melancoliile toamnei. Alegerea îți aparține!

bijuterii-argint-toamna-janette

Degetele sunt o parte senzuală a corpului iar din acest motiv merită toată atenția și răsfățul nostru. În acest moment al anului purtăm inele supradimensionate, opulente cu pietre mari  și forme inspirate din frumusețile naturii. 

bijuterii-argint-ochi-de-tigru-pietre

Inelul din argint Gothic este perfect pentru o ieșire de seară alături de o pereche de cercei din argint simpli, cu piatră neagră cum ar fi cerceii Antonia. Dacă participi la un eveniment sau cocktail, cerceii din argint Statement, lungi, imperiali cu cristale de marcasită, alături de inelul Fantasy vor face echipă bună și te vor face să arăți de milioane.

Pentru o ținută casual de zi dar totodată, un pic mai diferită, îți recomandăm cerceii din argint Zoey cu design floral, dantelați, model romantic-gipsy. Poartă-i împreună cu inelul din argint Fantastique. 

cercei-argint-dantelati-gipsy-janette

Bucură-te din plin de frumoasa toamnă, plină de culoare și energie!

Suport clienți Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0721 33 55 77 contact@janette.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!